Fighter
![]() |
Geçmiş olsun. Ben sivildim. Aven 2/3 ihtimalle iyi. Kurtlar da birini yedi.
3 kötü varsa 4'e 3, 4 varsa oyun bitti sanki. |
|
Lunod![]() ![]() |
Sonucu etkilemeyecek bir oy dendiği zaman o kişi güme gidiyor yalnız. Neyse bodo'cum ben sebepsiz oy atmadım ki bak Fighter'dan şüphelendimi söyledim sonra diğer mesajım da da şöyle şöyle olamaz niye bunu yapıyorsun dedim. Neyse farzedelim sallayarak attım "Gduman94"' de aynı şeyi yapmış, "Quendarth" 'da, "Amenquiver"' da (Sadece "maksat ortam canlansın" demiş mesela hatta "hadicanımoradan"' da aynı şeyi yapmış?
Edit: Raid'e gideceğim demiştim evet gittim de, 2 boss kesildi dağaldı sonrasında. >.< |
|
Aven![]() ![]() |
@Fighter merak etme abi sen kötüsün diye atmadım zaten ben o oyu =D
|
|
bodo
![]() |
Tek şüpheli olarak seni görmüyorum zaten. Onlardan daha şüpheli geldi senin yazıların. Gduman hariç ama onu anlayamıyorum pek. Ayrıca dediğim gibi fighter'ı suçladığın konu da yanlış bence kötüler önceki oyunda kullanılan bir taktiği yapmaz tekrar çok rahat belli olur o zaman. Şimdiki sonuçlara göre tekrar bakacağım. Tabii eğer yaşarsam ki standart oyun sürem normalde 2 turdur.
|
|
Fighter
![]() |
|
|
XFire1994
![]() |
Gün sonu raporu:
Hain Aven ve Sivil Fighter seyircilerin oyları ile ölüme yollandı. Katiller Sivil Quendarth'ı vurdular. Avcı kalan kurşununu Kurtadam Amenquiver üzerinde kullanmayı seçti. |
|
stabilo![]() ![]() |
...ve avcı hatasını oyunun kaderini değiştirerek telafi eder. =)
Şimdi kötüler düşünsün. |
|
Fighter
![]() |
Of, tam fail olmuşum bu sefer. Hiçbir mesajımı dikkate almayın diyeceğim, ama zaten o mesajlardaki teori bir koşul üzerinde duruyordu ve o koşul ortadan kalktı.
Avcının büyük bir başarısızlıktan sadece 1 tur sonra tekrar yetkisini kullanması ve başarılı da olması oyunun sadece bu başlıktan ilerlemediğini işaret ediyor sanki. Bu arada buradan söyleyeyim, Aven'e ve Amenquiver'e diğer kötülerin kim olduğunu soracağım. Tabii ki asla hiçbir şekilde kural ihlali yapmam söz konusu bile olamaz. Hatta avcı da bana kim olduğunu söylese hiç fena olmaz. |
|
[Deleted User]
![]() |
The user and all related content has been deleted. |
|
Amenquiver
![]() |
Masaüstü kurtadam oynuyordum anca geldim. Ohh ne güzel derken pis bir şakayla kendime geldim. Auido biraz oynasın diye yemedik adam geldi bizi vurdu. Ayrıca 2 tane de isabetli yorum yaptı. Sonra "beni yemeyin, ben yemeyin". Daha kimi yicez ağzımıza ettin :(.
Tebrikler. İlk turdaki "ulan kesin ölürüm avcısı" imajını da düzelttin. |