thegmnk![]() ![]() |
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-NFS_Most_Wanted_2_Listelendi-26796.htm
Lütfen Criterion olsun, lütfen Criterion... NOT: Fakese 2012'deki NFS oyununun konusuna döner bu :D |
|
4munet![]() ![]() |
listelendi ne demek. haber de ek bir şey yok da sadece most waned 2 bekliyoruz yazıyor.
|
|
Piranha![]() ![]() |
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-NFS_Most_Wanted_2_Listelendi-26796.htm
Bu haberi gördüm bende. Yalnız ordaki şu yorum daha çok ilgimi çekti_: "Most Wanted 2'yi duyuran tek yer onlar değil, yapımcısı Criteron Games olup Kasım 2012 çıkış tarihi almış bazı yerlerde". Sizce bu doğrumudur?. Eğer böyleyse Most Wanted 2 yapımcısı Criterion Games ise of ben yatar kalkar dua ederim be :D Bildiğiniz gibi "Burnout: Paradise" şaheseri oyundan sonra, yeniden yapım olan "NFS: Hot Pursuit" oyunuyla tekrar geldiler. yine güzel bir oyuna imza attılar. gerçi ben Burnout kadar sevemedim ama olsun yeni dinamikler güzeldi... |
|
chackal
![]() |
Sadece şu başlığı görünce bile ne kadar sevindim ya :D
|
|
thegmnk![]() ![]() |
@Pirahna: İlk mesaja bak istersen asdsadsafasdas
Most Wanted'ın Burnout mekanikleriyle (çarpma, parçalanma vs. dahil) yeniden yapılmışı bile fazlasıyla yeter bana. "HELL WE CONTROL!" |
|
Piranha![]() ![]() |
Valla bende bu dediğine, NFS:HP daha yapım aşamasındayken Criterion Games ismini duyduğum anda baya baya ümitlenmiştim ama olmadı malesef. Bakalım yeni oyunları Most Wanted 2'de nasıl bir yol izleyecekler tarz benimseyecekler. neyse ya illaki Burnout:Paradise demekte istemem sadece kendi tarzlarını konuştursunlar yeter :lol: |
|
4munet![]() ![]() |
underground 3 istiyordum ben. the doors'un "riders in the storm" müziği eşliğinde araba modifiye etmek istiyorum ben.
|
|
__skytalker__![]() ![]() |
Açıkçası HP severek oynuyorum da MW konusunda Criterion olsun istemem. Aslında MW2 olsun da istemem. O öyle kalsın batırmasınlar.
|
|
Snorlax![]() ![]() |
Underground 3 ya da Most Wanted 2 isterim. Grafikler isterse leş gibi olsun, adam gibi oyun yapsınlar ama. Ben daha 2 gün önce Underground 2'ye başladım tekrar. Yine öyle bir şey yaparlarsa, koşa koşa alırım.
|
|
MAVİSAKAL![]() |
İnşallah gece yarışlarıda olur. Modifiyenin dibine vurularım, kökleyelim... Çok sevindim ya.
|
|
Ajira![]() ![]() |
Seriyi nadasa bıraksınlar, bırakmayacaklarsa ismi NFS 2012, 2013, 2014 olarak gitsin. EA, lütfen yeni iş modelleri bul. NFS isminin bir şey ifade ettiği zamanlara dönmek istiyorum.
|