sonâdor![]() ![]() |
Bu başlık üzerinden konuşuluyor Hunter. Ayrıca başlık açmaya gerek yok sanki, seriye dahil çünkü. =)
|
|
drouzzin![]() ![]() |
Age of Kings'in ünite seslerini nasıl elde edebilirim? Örneğin, işçiyi seçtiğimizde çıkan "Evet", "Yaparım", "Tamam" sesleri, bulmanın yolu var mıdır?
|
|
Relentless![]() ![]() |
AoE2 kursan sanırım audio klasorunde bulursun o sesleri, ben böyle hatırlıyorum yani. Sıkıştırma falan yapmamışlar diye.
|
|
drouzzin![]() ![]() |
Taunt sesleri (işte "Yes", "No", "Wood please" falan) bir de campaign sesleri var. Teker teker ünite seslerini koymamışlar. Roggan ve Wololoo var aslında, alayına yeter =) ama maden mühendisi bi arakdaşa söz verdim, "Madenci" sesini bulup yollamam lazım. :D
|
|
Julianne![]() ![]() |
Age of Empires II: Forgotten Empires için ilk video yayınlandı!!
http://chroniclesofjuli.blogspot.com/2012/02/age-of-empires-ii-forgotten-empires.html |
|
üçbeşoyunoynamışadam
![]() |
Steam üzerinden hd edition oynayan varsa iletişim kuralım tek başıma girince gavurların gizli ittifaklarında yok oluyorum.
|
|
Amenquiver
![]() |
Ben oynuyorum AoE: Hd. Var mı başka aktif oynayan?
|
|
UtherLightbringer![]() ![]() |
|
|
Alpharius![]() ![]() |
ben geçen bir oynadım da aşırı yavaş geldi yaw
|
|
UtherLightbringer![]() ![]() |
Kardeş n00blara denk gelmişsin. Çok denk geldim, ben daha 1000-2000 puan iken 5000-6000 puanı gören adamları, ondan sonra memleketimizde taş üstünde taş, omuz üstünde baş bırakmadan oyunu kazanıyorlar. Direkt "Resign" diyip çıkıyorsun mecburen. |