Fe@RLeSS
![]() |
Teşekkür ederim. Sadece bilgisayarımdaki tüm dosyalara ulaşıp ulaşmadığını, bu konuda ne kadar güvenilir olabileceğini sormuştum ama aldığım cevaplar ibretlikti. Cevap için teşekkür ederim. |
|
Gabriel Angelos
![]() |
>5.5 saat gear topla
>zombi arkandan gelip bir kere vursun >my heartbeat feels irregular >öl - >3 gün boyunca tüm haritayı lootla >full gear >zombi gelip tek yumrukla ayağını kırsın >ateş edip zombiyi öldür >yan binadan çıkan adam seni vursun - >duvara takıl >yarım saat çıkmaya çalış >zombi gelip seni ölümüne yumruklasın - >1 haftalık karakter >oyundan çık gir yap >sıfırdan yeni spawn ol >karakter çöpte - ulan yeter lan yeeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer allah tüm çernarusa ateşler salsın |
|
Samson![]() ![]() |
> Oyunu al
> Nose ve ekibi ile oyuna girmeyi bekle > Bekle > Bekle > Bekle Şu Wildstar kesin oynaycaz ya onda sıkıntı yok, dayznin alphadan çıkmasını bekliyoruz diyenler bi ortaya çıksın da konuşalım... Beğenenler: tersadam |
|
Caturday![]() ![]() |
>Noselarla oyuna gir.
>"Aaaa ketur gel gel buradayız" >Kelepçe taksınlar. >Kelepçenin nasıl açılacağını bilmesinler. >Elime kürek versinler,kürek kıçımda yürüyeyim. >Denize atlayıp öleyim. >"Neden intahar ettin lan?" >Hepsi twitchte yayınlansın. Beğenenler: funky_boy, Gabriel Angelos, tersadam, rubyred, DarkSoul47, sithari, Nesteress, hebelehoo, Noumenon |
|
funky_boy![]() ![]() |
Link pls
Beğenenler: tersadam |
|
Caturday![]() ![]() |
|
|
Lancelot_TR![]() ![]() |
Hahaha, ulan süperdi o ya. Seni bilemem de biz gayet eğlenmiştik :) Sonra birisi açlıktan ölmüştü, glitch oldu cesedi yerde sürüklenip durdu Chernegorsk'u boydan boya cesedin peşinde katettik üstündeki itemleri lootlamak için :) Ve tabii ki ilk ve son oynayışımız o oldu... 30 dolar para verip aldım daha 2 saat oynamışım oyunu... |
|
__skytalker__![]() ![]() |
>DayZ
|
|
Lethe![]() ![]() |
ahahahahah çok iyi lan çok iyi. Video hakkında hiçbir şey söylemiyorum izleyerek görün. Beğenenler: Caturday, tersadam, Zodiac, RAGEPLUG, DarkSoul47, Nesteress, owleyes, hebelehoo, CombiningPerson |
|
tersadam![]() ![]() |
ahahahahaha. çok süper lan. dsaojkdlşsfdshufggfjhfgjhfddfk olm hahahah kllavyeyi kırcam şimdi gülmekten. anasını ya çok iyi ofpjkdıfopjdsklfjkldsjfklfsdkjfdskjldfsljkdfsjkldfakjfdlajkdfla
göstermeyin şöyle videolar. alasım geliyor. sonra eşya topla öl, baştan amaçsızca başla olayı aklıma geliyor üzülüyorum. |