![]() |
Öhm öhm, Kurtadam oyunları hoşunuza mı gidiyor? Yeni bir oyun için yanıp tutuşuyor musunuz? O zaman Kurtadam DEATH NOTE versiyonunu bekleyin, bomba gibi geliyoruz! Vizelerimizden kurtulur kurtulmaz Dexter ile birlikte bu projeyi faaliyete geçiriyoruz, hazırlanın!
ÖNEMLİ NOT: Oyun içerisinde RP zorunlu olacak, RP yapmayanın kulakları itinayla çekilecek. O yüzden RP yapmayı sevmeyenler pek heyecanlanmasa iyi olur. Katılanlar; -Gabriel -Audiodragon -Puhaha -[WT]Elessar -Zer0 -KnightOfPain -FireMc -Rhun -Ghost Hunter -AbidikMobidik -hi_jacker -Thyestes -ttng -Lynx Lynx -Yojimbo -bario -Xadeas -Ryuk -Jon Irenicus -deddo -EreN -hannibal_king -Dual Saber -Judas -CeNedra -bodo -the Prestige -Dharkan -0skay -Lord_Duxus (Yedek) -Scorpio (Yedek) -Oropher (Belki :P) Katılımlar kapandı. |
|
![]() |
Abov =) buyrun hoşgelin bomba gibi hatta armageddon gibin =) RP'ye henüz tam anlamıyla kafam basmıyor bu oyunda bulaşmadan izlerim ama v2.0 olursa katılabilirim belki. =)
Vizelerde kolay gelsin monthi ve dex :) |
|
![]() |
RP'yle oyun inanınki çok daha zevkli hale geliyor. Yapmanız gereken tek şey oyun içinde üstleneceğiz role uygun bir karaktere bürünüp o şekilde davranmak. :) Eğer beklediğimiz gibi olursa müthiş komplo teorileri bekliyoruz sizlerden. :)
|
|
![]() |
Ben varım! This world is rotten!
|
|
[Deleted User]
![]() |
The user and all related content has been deleted. |
|
![]() |
Hmm, güzel fikir ama uygulaması biraz zor gibi.
|
|
![]() |
Yok monthi yok ben bekliyim en iyisi izlemek de keyif verse gerek =)
|
|
![]() |
Benim vizeler yarından sonra rahatlıyor, Dexter'ınkileri bilmiyorum ama tam. Ve evet, L ve Kira karakterleri olacak. Hatta çok hoş şeyler düşünüyoruz onlar için. :) Zaten L ve Kira olmasa entrika çevirmek olmaz, değil mi? ^_^
Bakalım kuralları iyice oturtursak çok güzel şeyler çıkacağına inanıyorum ortaya. :) Tavsiye; oynarken Death Note Soundtrack dinleyin, acayip havaya sokuyor adamı. :P |
|
Dexter
![]() |
Sizi gaza getirmek istemiyorum; ama öyle bir trailer hazırlıyorum ki... Yani, "Uuu beybi, güzel bi hareketlenme oldu bende." deseniz yeridir.
|
|
Lord_Duxus
![]() |
Bir sorum var: Tamamını izlemiş olmak lazın değil mi? Spoiler'lar beynimize beynimize çakılır sonra? Ben yetiştiripte izleyebilmiş olursan katılmak isterim. (Son Kurtadamdan sonra beni kabul eden olursa (= ) Zaten ikinci filmi çalışmıyor sinir etti beni, işin gücün yoksa bir kez daha edin dosyayı...
|
|
[Deleted User]
![]() |
The user and all related content has been deleted. |