Georgie
![]() |
Konu kullanımı için dikkat edilecekler : 1: Seçtiğiniz sorunun yanıtını bilmemeniz gerekmektedir . 2: Seçtiğiniz sorunun yanıtını gerçekten merak etmeniz gerekmektedir . 3: Seçtiğiniz soru size ait olmalıdır . Bu kurallara uymayanlarlar gerekli kişiler tarafından ayıplanıcaktır . not: Başkasının sorusunun yanıtını bilenler korkmadan , gücenmeden paylaşa bilirler . Benim şimdilik tek 1 sorum var : - Işın kılıçlarının şarjı varmı , varsa biter mi ? |
|
Swoosh![]() ![]() |
yoktur muhtemelen. imba araçlar onlar.
soru: neden emolar 1 lira ister? dışarıdan çok mu zengin gözüküyoruz? nedir? |
|
mario
![]() |
Sinek mi yumurtadan çıkar, yumurta mı sinekten?(Evet orjinal olması için böyle yaptım.Ama sahi bu işin aslını acayip merak ediyorum.Tabi palindrom sorabilir miyiz onu da bilmem.)
|
|
Çağlayan
![]() |
Neden öksürürüz? Neden hapşırırız? Neden hıçkırırız? Neden ağlarız? Kahkaha atmamızın sebebi nedir? Ruh var mıdır? falan filan... Gerçi bu soruları Diskavriçenıl'a falan yollamam lazım.
|
|
mario
![]() |
İlk 5 sorunun cevapları sağlıkla ilgili, bana sorma.Ama hapşırma ile diyeceğim, burnuna karabiber koymak.Hem 1 Mayıs olaylarına karşı hazırlık yaparsın(2009'daki) hem de hapşırmanın nedenini öğrenirsin.
|
|
FeLLo
![]() |
niye aşık oluruz
|
|
Swoosh![]() ![]() |
olur muyuz?
|
|
Dark Templar
![]() |
neden esneriz?
cevabını bulabilene 100binlira vereceğim :D |
|
Swoosh![]() ![]() |
uyku gelince yavaşlayan nefes alışverişi sırasında vücuda giren oksijen yetersiz kalıp esneme refleksiyle gerekli oksijen sağlanabilir.
bilimsel bir dayanağı yok, salladım ama 100bin liramı isterim dark. sıkışığım. |
|
Harry Mason
![]() |
Dark/ Uykumuz geldiğimizde veya sıkıldığımızda soluğumuz yavaşlar, akciğerler yetersiz soluktan dolayı rahatsız olurlar ve vücut hava alma ihtiyacı duyar. Bu yüzden de esneriz.
Yani Swoosh haklı, bilimsel desteği de olmalı hatta. |
|
![]() |
İçki parası. Sanırım ailelerinden yeterli harçlık alamadıkları için. Bir sözlükte okumuştum; yazar ile emo genç arasında şöyle bir dialog geçmiş: -Merhaba, 1 liran var mı? -Ne alacaksın? -Su. *Yazar, hemen yandaki bir büfeden bir şişe su alıp emo kızın eline vermiş. Kız bir suya, bir de yazara öfkeli bir şekilde bakmış. * Ve benim de merak ettiğim bir sürü şey var, onları da bir ara yazarım. |