Tadılması gereken tatlar
neRon
Üye
Illdan dedi:


Bir de bu kabak çiçeği dolmasını çok merak ediyorum :P henüz yemek kısmet olmadı ama yiyip de beğenmeyen adam da görmedim... öyle bir şey işte.

Üste edit: Oltu kebabı derken, cağ kebabı mı?(Erzurum'daki Oltu'dan bahsettiğini farzederek.) Gerçekten güzel oluyor o.

Evet, cağ kebabı. Aklımda oltu olarak kalmış. :)
akif87
Üye
Allahım yemeklere bak...

Bende tavsiye konya fırın kebabını tavsiye ederim.istanbulda denemek nasip olmadı daha..

Barnz
Üye
Ramazanda yaklaşıyor, bu konu ortadan kalkabilir. :D
Dark_Lord
Üye
Kalkmalı yoksa kaza orucu tutanlar çoğalacak :D
SwooshSwoosh
Üye
gevurdağ salatası! kebapçılarda verilir genelde, kahverengi bişeydir. lavaşın arasına koyup yersin falan... of.
manager80manager80
Üye
Bir ekmek arası az acılı kokoreç + büyük ayran O.o" Yemede yanında yat :)
Alta editto : Panel-can o deyimi bildiğini varsayıyorum ;D Süper yani,yiyin yedirin manasında yahu :D Bana yarıom ekmek yetmediği için bir ekmek arası dedim,isteyen yarım yesin :P
Jedi Panelvan
Üye
Yemeyip yaninda yattigin bir seyi nasil "tadin" diye tavsiye edebiliyorsun?..





chackal
Üye
Eskişehirde donas yıllar önce ilk yediğimde berbat gelmişti ama sonra bidaha yiyince gerçekten sevdim :D
FLC
Üye
Fresh Meat.

Var mı çiğ etten ötesi?

Bir de hamur.
SwooshSwoosh
Üye
pişirilmeye hazır pişmemiş köfte rules!
discussioncontroller