Tadılması gereken tatlar
Night EagleNight Eagle
Üye
chackal dedi:


Eskişehirde donas yıllar önce ilk yediğimde berbat gelmişti ama sonra bidaha yiyince gerçekten sevdim :D



Donas'a berbat dediğini duymayayım bir daha.  ::)

Gerçi yedikten sonra iğrenç bir tat bırakır, akabinde de midenize oturmuş hissiyatını başarıyla verir... Lakin, bunlar burada tartışılacak hususlar değildir.
aaslan
Üye


Aaaa Tantuni yazan yok herhalde.


eeh çok şükür sonunda tantuniyi bilen bir insanoğlu çıktı ;D
bide maklube denilen çok ilginç bir yemek var.şöyle oluyor:
[img width=420 height=366]http://blufiles.storage.msn.com/y1pi1qs__zOU3nVOpyVI-wbMD8OPxsmXdP4XTSEAvV6biACzYkSFaHDC2UOc_Gi_6SQ[/img]
arkadaşlarla az mı yedik toplanıp da ;D
FLC
Üye
Yenmez ki bu? Çerçeveletip duvara falan asmak lazım.
aaslan
Üye
FLC dedi:


Yenmez ki bu? Çerçeveletip duvara falan asmak lazım.


tepsi başına 5-6 kişi düşüyor yanlız.dikkatli olun,tek başınıza felan yemeye kalkmayın ;D
Illdan
Üye
Maklube ile ilgili kötü anılarım var dershane zamanından :S Kimseyi kastederek söylemiyorum ama nurcular için sembolik bir anlamı var :D
Vaizard
Üye
Kestanesiz yaşpasta.

-Yiyin.-
aaslan
Üye
FLC dedi:


Bir de hamur.


mantı yapılırken aşırmak ayrı bir güzel oluyor ;D
bir keresinde anneme çikolatalı kek hamuru yaptırmıştım,aşırı tatlı bir şeydi.siz de deneyin acayip güzel oluyor,mideye oturma felan da safsataymış tamamen :P
FLC
Üye
Mideye oturma olayından haberim yok, çünkü 2. aşırmadan sonra, elime tokat yiyorum. Mideye oturtacak kadar yiyemedim. Ama zaten fazla yersem, artık pek hoşuma gitmez diye düşünüyorum. Tadında kalması iyi.
Jedi Panelvan
Üye
Kek kalıba döküldükten sonra karıştırma kabında kalan kısım di mi? Onu çorba kaşığıyla sıyırmak, ohh... Yalvarırdım komple kalıba dökmeyin, kalın bir tabaka bırakın diye ehehe...

KurtulanSamaKurtulanSama
Üye
valla mideye oturma yok da ağır olduğu için pişirmeden fazla yiyemiyosun.. 1 kase yemişliğim vardır kek hamurundan
discussioncontroller