Corax![]() ![]() |
Eylül-Ekim gibi bir Warhammer 40k oyunu oynatmayı düşünüyorum. Ben dahil 5 kişiden oluşacak parti ve bir grup Raven Guard Space Marinelerin başlarından geçeni oynayacağız.
Karakterler 1 - Force Commander(Corax) Marcus Black Ekipmanlar: Artificer Armor Lightning Claws x2 Jump Pack HP: 150 Özellikler: Strike of the Raven(Tek bir hedefe büyük hasar veren bir melee saldırı) Fury From the Skies(Jump Packin kullanıldığı bir melee saldırı) 2 - Assault Marine (Mephiston) Hawk Macil Ekipmanlar: Power Armor Chainsword Bolt Pistol Jump Pack Melta Bomb HP: 125 Özellikler: Fury From the Skies(Jump Packin kullanıldığı bir melee saldırı) Emperor's Wrath(Alan etkili melee saldırı) 3 - Tactical Marine (Knightege) Trevalin Draconis Ekipmanlar: Power Armor Bolter Knife Frag Grenades HP: 130 Özellikler: Endurance of Adamantium(Hp ve zırh bonusu) Emperor's Blessing(İsabet bonusu) 5 - Scout Marine (oyunsever94) Kevin Robert Blackhand Ekipmanlar: Carapace Armor Sniper Rifle Silenced Bolt Pistol HP: 80 Özellikler: Deadly Shot(Hedefi anında öldürür - sadece sniper rifle ile) Infiltration(Görünmezlik) |
|
Yatağan
![]() |
İlginç olacak galiba. Zaman bulabilirsem haber veririm. :jedi:
|
|
![]() |
FRP daha önce hiç oynamadım.(OGZ Forumdan yarı buçuk takip etmişliğim var az da olsa)Eylül e kadar zaman var ama nasıl yapar ederim,FRP yi az da olsa tecrube ederim,yolunu gösteren olursa--kaynak vb.,temel bilgileri nerden bulurum,gerekli mataryeller ve tedariklerini nasıl hallederim vs vs-- kesinlikle ben de yer almak istiyorum.
Eğer kabul olunursa Devastator Marine e talibim,oynamam durumunda DM yi oynarım. Ps:Davet için teşekkürler ayrıca. ;) |
|
Knightege
![]() |
Tactical marine arkadaşımızı Librarianla değiştirebilirsen bende oynarım
Yok değiştiremem diyorsan sorun yok tactical da oynarım |
|
Corax![]() ![]() |
Librarian, Techmarine, Apothecary gibi "uzmanlaşmış" sınıflar yerine "normal" marineleri tercih ettim açıkçası.
Tactical'a yazıyorum o zaman? |
|
Knightege
![]() |
Tmm yaz bakalım.
Gerçi psişik güçleri olan bi eleman olsun isterdim ama olsun:D |
|
mephiston
![]() |
assaulta talibim????zaten boştayım
|
|
oyunsever94
![]() |
Ben alıcaktım assaultu lan.Neyse scoutda olur.
|
|
Corax![]() ![]() |
oyuncu alımları kapandı, oyun başlayacağı zaman ismini yazdıranlara ulaşılacak.
|
|
mephiston
![]() |
oyunsever kusura bakma :P
|
|
oyunsever94
![]() |
Sorun değil hala scoutla hepinizi felç duruma sokabilirim. :katana: :katana: :D :D
Not=Apoyheceary uzmanlaşmış gibi görünsefde genellikle marine squadlarla birlikte göreve çıkarlar yani bir apotheceary eklesen tam olucaktı. |