serkanos
![]() |
çok saol.Mükemmel bir iş çıkarmışsın!!Keşke şu yeni çıkan monkey island veya (3.verisyonu da olur)çevrilebilse:)
|
|
![]() |
Hımm, Ocak sayımızın DVD'sinde de yer verelim buna... Verebilir miyiz? (:
|
|
Mutagen
![]() |
Tabiki yahu soru mu bu da? ;D Çok sevinirim hatta :) Edit: Decypher'dan editörü aldım. En geç 1-2 haftaya teknik aksaklıklar nedeniyle çevirilemeyen yada dilediğim gibi çeviremediğim yerleri gözden geçirip en hatasız halini yayınlayacağım. Edit-2: Düşündüğümden de çabuk bitecek anlaşılan. Birkaç güne bitmiş olacağını umuyorum. |
|
Coraspin
![]() |
Benim Grim Fandango çevirimi de yayınlayabilir misiniz Ocak sayısında :D ( Bakınız; yüzsüz çeviren). Güzel bir adventure pack olur :) |
|
Raven
![]() |
Süper en sağlam kurguya sahip oyunlardan biri Türkçe olmuş birden :P
|
|
Mutagen
![]() |
Evet, gözden geçirmeyi bitirdim ve son halini linklerde yeniledim. Neler değişti?
-Tüm çeviri tekrardan kontrol edildi, hatalı veya teknik nedenlerle yeterince iyi çevrilemeyen yerler düzeltildi. Oyunda çevrilmemiş hiç bir yer kalmadı. -Jenerik kısmına Teşekkür bölümü eklendi. Decypher ve OGZ'ye teşekkürler edildi :) Not: Çevirinin ilk hali içime sinmemişti pek fazla ama bu sefer neredeyse sorunsuz olduğunu söyleyebilirim. |
|
![]() |
Oyunun bir şekilde edindim (Sağol Mutagen)
Oyun tek kelimeyle süper ama yamayla birlikte bambaşka bir şey oluyor. Ellerine sağlık Mutagen |
|
hi_jacker![]() ![]() |
Süper bir iş olmuş, gerçekten çok sevindim, denemek de isterdim ama yeminliyim en sevdiğim oyun olan Sanitarium'u benim için günü gelene oynamayacağıma. 6-7 sene sonra belki.
|
|
Coraspin
![]() |
Tekrar teşekkürler Mehmet "Mutagen" Kardaş. :)
|
|
Mutagen
![]() |
Oyunu arayıpta bulamayanlar bana özelden ulaşırsa yardımcı olmaya çalışırım :)
|