Cathodic
![]() |
En büyük iki korkum daha büyük olayların doğması ve bu acı olayın AKP oylarını arttırması adamlar giderayak savaşa sokacak bizi beceriksiz dış politikaları yüzünden |
|
Yojimbo![]() ![]() |
Dehşete düşürücü yorumlara şahit oldum geçtiğimiz sayfalarda. Evet daha önce de karşılaşmıştım benzer yorumlarla, ama bu kadar yüzsüzlüğe vurulduğuna ilk defa şahit oluyorum.
Asıl ironik olan, "Türkün Türkten başka dostu yok!" şeklinde dünyada Türklere karşı ırkçı bir zihniyetin hakim olduğunu düşünen ve bu durumdan hayıflanan bazı arkadaşların, tepkilerini benzer bir ırkçı söylemle ifade etmeleridir. Irkçı ırkçıdır arkadaşlar, Türk, Yahudi, Müslüman, Arap vs. olduğunuz değildir mühim olan... Şunu hele bir oturtun kafanıza... Gandhi çok doğru söylemiş; "Göze göz, tüm dünyayı yok eder..." |
|
acdervis![]() ![]() |
Mısır'ın sınırı da kapalıymış, bilmiyordum. İsrail yardım malzemesi geçmesine izin verirken Mısır sınırı tamamen kaplıymış. Bir kişi göremedim etrafta Mısır'a kızgın, ondan haberim olmamış.
|
|
Zeberdeen
![]() |
pff. ??? Olur mu sence? Dediğin mantıklı geliyor mu? |
|
montana_mb![]() ![]() |
|
|
Dave Blake
![]() |
Aslında daha önce Mısır ve İsrail sınırlarıda denendi.Ancak her ikisindende sonuç alınamadı.Hatta Mısır, İsrail gibi sınıra duvar örmeye falan kalktı. |
|
joseph fouche![]() ![]() |
Mısır sınırlarını kapatalı yıllar oluyor onuda protesto ettiler uzun uzun. Aslında Arap ülkelerine islami devlet demek ne kadar doğru olur bilmiyorum özellikle Mısır,Suriye ve Arabistana |
|
Enewwss![]() ![]() |
Ohaaaa. |
|
Legionator
![]() |
Altı Gün ve Yom Kippur'dan sonra Mısır İsrail'e ölse de karşı gelemez. |
|
iced
![]() |
bugünkü yapılan saldırılar gerçekten çok üzücü... diğer yazılanları okumadım, sadece içimden bunu yazmak geçti...
filistindeki kardeşlerime Allah'tan sabır diliyorum, umarım zulümler en kısa zamanda sona erer... çünkü herkesin bir sabır sınırı vardır... |