darkprens![]() ![]() |
Karnim acikti.
|
|
MAVİSAKAL![]() |
Fırında tavuk. Poşetin içinde olan ama. İçine patates, sarımsak ve soğan da koyuyorum, şahane oluyor.
|
|
Laçin
![]() |
Peki ya tenekede tavuk? Mükemmel oluyor. =) Ben hayatımda öyle bir tavuk yemeği yememişimdir. Bir de yanında kömürde közlenmiş patates, semaver çay.. off hüleyn! =)
|
|
bfrheostat![]() ![]() |
Tenekede tavuk ne ya? Ayrıca sen buralara gelir miydin? ^^
|
|
Piranha![]() ![]() |
TV'de görmüştüm, ev için değil lokantalarda özel sipraiş için yapılan fırında tuzda tavuk biliyorum da, ama bu tenekede tavuk ilk defa duydum yaw. gerçi benimki Tuzda tavukmuydu balıkmıydı o da belli değil ya neyse :D Bu arada hoşgelmişsin Laçin efendi :)
|
|
Laçin
![]() |
Hoşbulduk. :D Arada zaman buldukça giriyorum. ^^
Bu teneke tavuk pikniklerimizin vazgeçilmez parçası oldu bizim. Hani şu litrelik yağ tenekeleri var ya, büyük olanlar. Onların üst kısmını kesiyoruz. Yere tuğla koyuyoruz 3-4 tane. Üstüne tavuğu koyup, tavuğun üstüne de tenekeyi kapatıyoruz. Sonra tuğlanın etrafında ateş yakıyoruz. Yaklaşık 1 saat falan sürüyor pişmesi. Fakat ben hayatımda "lokum gibi et" benzetmesine cuk oturan başka bir et yemedim arkadaş. =) Piranhacım, o senin dediğin tuzda pişen balık. Tavuğu var mı bilmiyorum. =) |
|
Eytci![]() ![]() |
özellikle salatasının üstüne yoğurt dökersen yemede yanında yat tadında oluyor :) Tuzda pişen tavukta oluyordu sanırım. |
|
Nuvole Bianche![]() ![]() |
Behold!
Spoiler: I give you... KÜNEFE!!! The champion of Hatay!! ![]() |
|
bfrheostat![]() ![]() |
Keskin bir tadı ve aşırı yağı olmayan her yemeği sevebilirim herhalde.
|
|
Ajira![]() ![]() |
Bol sarımsaklı, kıymalı patlıcan ve yanında pilav. Bir de ekşimiz yoğurttan yapılmış cacık olursa harika olur.
|