rebelboy![]() ![]() |
Sevgili editörler OGZ Online'in mobil cihazlara uygun bir sürümünün olmasi gerekmiyor mu sizce de?
Şöyle app tarzinda bi site guzel olurdu... Böyle telefondan girmek uğraştiriyor... N4G in ki guzel mesela... |
|
Relentless![]() ![]() |
Mobil surumu cok vasat zira ben normal surumu kullaniyorum, bir iphone appi yapacaktim sirf kendi keyfimdn dolayi ama mac bookum da yok.
|
|
rebelboy![]() ![]() |
Ben de normal sürümden giriyorum ama haliyle pratik olmuyor. Bi OGZ app güzel olurdu ;-)
|
|
Alpharius![]() ![]() |
Alırsın panpa macbook ne ki. Sen al beraber yazarız. |
|
dodger![]() ![]() |
Mobil sürümü var mı?
Beyler üşenmeyelim. Şöyle 3-4 kişi bir araya gelip birşeyler attırsak ortaya? C# falan? :F edit: macbook deyince aklıma geldi. Vatan'da %25 ile indirimle, Almanya'daki fiyatıyla aynı paraya geliyor :F Euro sağolsun. İkisi de 13". Konfigürasyonu karşılaştırmaya üşendim :F |
|
Durmuş
![]() |
Söyle güzel bi mobil sürüm olsa süper olur. Bu normal sürüm telefondan eziyet oluyo bazen. Hele diablo reklami kondugunda linki kapatmak neredeyse imkansizdi ve delirtmisti adami
|
|
cokpisgamer
![]() |
hah ben de bunu diyecektim artık mobil bir nesiliz monitör başında eskisi kadar vakit geçirmiyoruz. mobil versiyon olsa, hatta forum app'i falan olsa dadından yinmez. bi el atın be ya
|