Edward The Paladin![]() ![]() |
şimdi r1 i yeni bitirdim birazdan r2 ye başlayacağım. soru şu.
bu paylaştığınız OVA lardan kaç tane var? yani kısacası r2 de bittikten sonra izlemem gereken neler var? |
|
nester
![]() |
hiçbir şey yok henüz :P
Not: r2'nin ilk bölümünde dafuq diyebilirsin izlemeye devam et açıklıyorlar sonra |
|
basilins![]() ![]() |
Onlar daha çıkmadı daha çıkacak. r2'den sonra benim bildiğim Code Geass ile alakalı başka bir şey yok. |
|
teşekkürler cevaplar için.
kallen çok seksi bu arada aşık oldum ona. ah o adadaki ormanda suzakunun yerinde olacaktım ki... |
|
hahaha ulan kıza iyice aşık olayım diye ilk bölümden playboy giysisi giydirdiler heralde =D
|
|
PISLIX![]() |
Picture Drama'lar var. Meme görmek istiyosan izleyebilirsin. Onun dışında çok da ahım şahım bi önemi yok ama... |
|
darkprens![]() ![]() |
R3 ciksin artik ._.
Yeni bir ova cikiyor ya da cikti, heh Boku no Akito'yu paylasmis PISLIX zaten. Kallen iyi hos'da bir C.C degil. 2. en iyi gozuken kiz Kalleen ama. R2'nin 1. opening'inde goz yasi doktugu aklima geldi yine seyredeyim openingini ozlemisim. |
|
bitirdim şimdi. güzel bitirmişler bence.
Spoiler: lelouch un ölüp ölmediği tartışılmış önceki sayfalarda ama, gerek yok bence. ölümü güzeldi çünkü. ben de isterdim yaşamasını ama bu şekilde öldüğü için dert etmedim. Light gibi anıra anıra da ölebilirdi. =D |
|
SmoKiNg ACE![]() ![]() |
Yeni seri başladı sanırım. Henüz izleme fırsatı bulamadım ama bizim karakterler ile alakası yok herhalde.
|
|
darkprens![]() ![]() |
Renya'nin animesi cikmasi lazim.
|