mcprozack![]() ![]() |
Bende 1 ay önce böyle bir problemle karşılaştığımda bu numarayı aradım.Gerçekten çok yardımcı oldu çıkan yetkili arkadaş.O olmasa param boşu boşuna gidicekti...
|
|
İ. Evren![]() ![]() |
Bu forum beni güldürüyor.
|
|
Caturday![]() ![]() |
Kodumun manyağı benim numaramı veriyor yaw. |
|
Bonecrusher![]() ![]() |
Diabloespada birisinin fake üyesi spam mı geçiyor anlamadim da,
Lan olm manyak mısın forumda normal uyeyiz hepimiz. "Yetkili biri" bulamazsın burda. Telefonla siparis verdiysen o telefonu ariycaksin, ya da Oyungezer dergisinin arkasindaki e-mail adreslerini ariycaksin. |
|
HOX![]() ![]() |
bu tarz konularda cidden yardım alabilen oldu mu forum tarihi boyunca yav
|
|
diabloespada
![]() |
Haram zıkkım olsun o 30 lira sizin kadar şerefsiz bir site görmedim inşallah o haram paranın zararını görürsünüz hakkım haram olsun
|
|
mcprozack![]() ![]() |
İnş canım yaaa... |
|
İ. Evren![]() ![]() |
Eleman haklı valla. Dergideki elemanlardan cevap alabilmek amacıyla ciddi ciddi bi' şeyler sormak için geliyorlar foruma bi' ümit , dergideki elemanlar umursamadığı gibi trolleniyorlar bi' de. İbretlik.
|
|
Gun![]() ![]() |
30 lirayı da ne yedik he forumcana
Üste edit: E kaç başlıkta yazdık dergi forumu sallamıyor, buradan yardım alamazsın diye. Tutunmasın o boş ümidine bir zahmet. Beğenenler: Caturday |
|
İ. Evren![]() ![]() |
Bu elemanların foruma hiç girdiklerini sanmıyorum. Eleman sorunu yaşıyor o zaman giriyor foruma, direkt başlık açıyor. Bu tür eleman görmez o dergi forumu sallamıyor yorumlarını. Haklı olarak dergideki birilerinin forumda sorularını yanıtlayacaklarını bekler. Derginin forumu olarak bunu beklemek de doğal. Bu forum yoksa ne boka yarıyor? |