Tplayer
![]() |
Rota muhabbeti.
Spoiler: Benim anladigim sey log pose u takip edince butun yollar tek bir noktada birlesiyor, fakat birlestigi yer Raftel degil. Onun yerine birlestigi yerde poneglyphlerle ilgili ipuclari var. Ipuclarini bulduktan sonra geri donup butun grandline i arayarak kirmizi poneglyphleri bulmaya calisman gerek. Tayfa son adaya ulasmadan kirmizi poneglyphleri ogrendigi icin log pose u takip etmek sanirim onlar icin gereksiz oldu. Beğenenler: Solid Snake |
|
joseph fouche![]() ![]() |
acaba bu ninjalar'ın şu vatandaşla bir bağlantısı çıkacak mı
http://onepiece.wikia.com/wiki/Kumadori |
|
cati123![]() ![]() |
Zou arc bitecek ve yeni bir arc başlayacakmış bu hafta.
|
|
Solid Snake![]() ![]() |
Nereden okudun hocam? Gerçi öyle olacağa benziyordu zaten.
|
|
cati123![]() ![]() |
Jump yayınlamış. Arcın adı 4 yonkoya karşı olcakmış. Sonlara doğru ilerliyor seri.
|
|
Solid Snake![]() ![]() |
Oha, ulan niye hızlandırdı birden bu kadar... Editörlerin Oda'ya laf söyleyebilecek durumda olduğunu sanmıyorum, sınırsız kredisi var dergide. Kendi kararı belli ki, ama neden...
|
|
Potter![]() ![]() |
4 yonkoya karşı olması bişey ifade etmez ya. Nu kadar kisa surdugune gore zou arc ı sadece düğünlük bi arc da görebiliriz. Hem yonkou sisteminin yikilmasinin sondan cok bas olarak goruyorum dusunsene warlordlar da syni şekilde gitti. Whitebeardı oglu oldugunu iddia eden tip yok ortada
|
|
RedBeard![]() ![]() |
Arc adı değildir muhtelen, Saga adıdır o. Ki çok normal, yeni dünya'nın yarısına kadar geldiler neredeyse.
The New World Saga 5-6 yıl kadar sürdü. Bu Saga'da aşağı yukarı aynı sürer desek, 4 Emperor sonrası olayları falan da düşününce kafadan bi 10 yıl vardır herhalde eheh. |
|
cati123![]() ![]() |
![]() 1 Nisan şakasıda olabilir kanmayın. :D |
|
Solid Snake![]() ![]() |
Spoiler: Apoo, Kaido'nun emrine girmiş :( . Diğerleri ne yaptı acaba. |