Noumenon![]() ![]() |
Bu arada ben PS 1'i söylediği için Tomb Raider dedim; yoksa bi River Raid ya da Bermuda oynayan olursa yine izlerim.
|
|
tersadam![]() ![]() |
Twitch degil de youtube icerik ureticisi gerekli bence Enis'ten sonra.
|
|
Julianne![]() ![]() |
|
|
külbastı![]() ![]() |
AMD ekran kartları için yayınlanan son sürücü (Crimson ReLive Edition 16.12.1, HD 7700 sonrası tüm AMD ekran kartları destekleniyor) ile gelen Relive sayesinde, artık başka program kullanmadan oyununuzu hiçbir performans kaybı olmadan internette yayınlayabilirsiniz, kaydedebilirsiniz. Bir nevi NVIDIA'nın ShadowPlay'i ile aynı. Ekran kartındaki video encode/decode çipleri kullanıldığı için performans kaybı çok düşük. Benim stream vs. ile alakam yok, bi kere denedim, bebelere maymunluk etmeye değmez ama niyeti olanınız varsa haberi olsun diye yazıyorum.
|
|
thomasyalarin![]() ![]() |
Param olsa da ben alsam, ben daha yeni yeni youtube içeriklerine başladım. Tabi kitleye uygun içerik üretmek zor, bende pek atraksiyon da yok. ama iki üniversite bitirdim lan, kaç yaşında adamım kameraya kafa mı atayım? bundan iki ay sonra belki, ama daha değil.
|
|
SmoKiNg ACE![]() ![]() |
Türkiye'deki internet alt yapısı ile yayıncı bulmak da zor. Ben istesem bile yapamam mesela. Ama yayıncıya online oyunlarda takım arkadaşı olurum. O da lazım ;)
Büdüt: konuyu yeni gördüm. Tarihi eskiymiş, mesaj attıktan sonra fark ettim son mesajın tarihini. Bilinçsizce hortlatmış oldum sanırım :D |
|
Noumenon![]() ![]() |
Chess Ultra oyunu twitch chat'ine karşı satranç oynamaya imkan veriyor. Yani chat kısmına izleyiciler satranç notasyonuna uygun olarak hamleleri yazıyorlar (tabi İngilizce notasyon); chatte en çok tercih edilen hamle yayıncıya karşı oynanıyor.
Acaba bi gün gönüllü bi yayıncıya veya OGZ yazarlarına karşı forumdakilerin oynayacağı böyle bi etkinlik olsa nasıl olur ? Bu arada twitch chat'ine karşı satranç şöyle oynanıyor tam olarak: *Videonun 19. dakikasından itibaren izleyiniz. |
|
SmoKiNg ACE![]() ![]() |
OGZ için fazla komplike bir aktivite o.
|
|
Noumenon![]() ![]() |
Bir yayıncı + 15-20 izleyici... :)
|
|
SmoKiNg ACE![]() ![]() |
Forumda 15-20 kişi aynı anda online olduğu süre bile nadir yahu.
Neyse muhalefet olmaya çalışmıyorum da zor gibi ogz için. |