MAVİSAKAL![]() |
Son 3-4 bölümde dövüşler güzelleşiyor ama genelde kötü.
|
|
CombiningPerson![]() ![]() |
açık alanlardaki dövüşleri fena değil gene drunken master, bakuto falan
ama mesela final her anlamda kötü baya, silahı tekmeleyip kaçması vs |
|
MAVİSAKAL![]() |
O sahne çok anlamsizdi ya. Hahahaha.
|
|
Ridygo![]() ![]() |
Aslinda dovusler kotu degil. Adamin ustaligi ve chiyi kullanmasi sonucu cok rahat dovusuyor. Hareketleri falan yumusak, fazla guc sarf etmeden hallediyor. Bunu guzel yansitmislar.
|
|
Darkor![]() ![]() |
Valla efor sarfetmeden rahatca adam dövmeli sahne yapmak istiyorlarsa 14 yıl önceki Matrix Reloaded filmine bakabilirler. İlk bölümde Rand binasına girdiğinde güvenlik ekibiyle yaptığı dövüş sahnesi çok komikti özellikle.
|
|
Dharkan![]() ![]() |
Diziden ben de sıkıldım. Dövüşler vs. umurumda değil de bazı bölümler gereksiz ağır işliyor ve hiçbir şey olmuyor. 13 bölümlük diziye filler bölüm koymuşlar gibi hissettim.
|
|
Edward The Paladin![]() ![]() |
11. bölüme geldim
iron fist gibi akıllı composed zen bi adamı 11 saat boyunca ağlayan zırlayan sinirlenen emo bi hipster yapmışlar, ptsd de var o kadar sinirlendim ki şu diziye yüzüm gözüm seğiriyor amk 15 yıl nerede eğitim gördün cennetin krallığında ne yaptın belli değil, hala O BANA YALAN SÖYLEDİ AĞĞĞĞ diye sinir krizlerine giriyorsun kungfu desen yapamıyor, rol desen yapamıyor, olaylar işlemiyor dizideki bütün adamlar joker gibi davranıyor zaten HOFFFFFFFF |
|
MAVİSAKAL![]() |
Netflix'in kötü Marvel dizisi. Normalde JJ'den daha kötüsü gelmez diyordum ama büyük konuşmuşum!
|
|
Darkor![]() ![]() |
!!
|
|
__skytalker__![]() ![]() |
Iron Fist'i zorla Danny'den almışlar. Beyaz erkekler siksin sizi.
|