__skytalker__![]() ![]() |
2 kişi aynı anda bir hesaptan izleyince ne oluyor peki?
|
|
Zodiac
![]() |
ikinci izlemeye calisana hata veriyor izletmiyor. en temel olan plan haric 2 kisi sorunsuz izlenebiliyor. 1 ekran olan bir kisilik ayrica hd de degil. en karlisi 4k plani dorde bolup izlemek spotifydaki aile seyi gibi sanirim.
bi de profille ekran sayisi ayni sey degil birsuru profil olusturabilirsin hesaptan anne baba cocuk kids vs. ama bir kisilikse ne kadar profil olursa olsun onu ayni anda bir kisi izleyebilir. oneinchman ekstra profil olusturmus sanirim o sayi planla alakali degil. Beğenenler: OneInchMan |
|
OneInchMan![]() |
okey hesap 2 kişilikmiş çok güzel. şimdi gidip şaçımı tokyo gibi kestirme zamanı
Beğenenler: Neal Caffrey |
|
Dharkan![]() ![]() |
Netflix Witcher'a etnik çeşitlilik getirmekle uğraşıyormuş. Ayrıca en erken 2019-2020'de çıkarmış.
|
|
Nesteress![]() ![]() |
xd avatar gelmiş bu arada netflix'e. Türkçe dublaji bile var nostalji yapmak isteyene :o |
|
Muhallebi![]() ![]() |
:') Trans Dandelion'un zenci Yenifır'ın altına yatmasını ve bunlar olurken Geralt'ın bir köşeden izleyip mastürlemesini görmeye can atıyorum. Beğenenler: rubyred |
|
Caturday![]() ![]() |
ohoo öyle kurtulamazsın karşim, geralt direkt trans olacak |
|
Dharkan![]() ![]() |
Ya bu evrende elf ve cüce ırkçılığı yapılmıyor mu zaten? Onları işlesinler diversity yerine. Zenciyle asyalı karıştırmaya ne gerek var ki.
Beğenenler: SmoKiNg ACE |
|
Muhallebi![]() ![]() |
2-3 yıldır yapılan bu SJW'liklere ne gerek varsa buna da o gerek var sanırım.
Beğenenler: SmoKiNg ACE |
|
CombiningPerson![]() ![]() |
yav witcher dizisi çıkacak diye ilk haber duyurulduğundan beri var bu netflix diversity'e kasıyor lafları ama daha casting'in başlamasını bırak senaryo bile bitmedi.
bakınıyorum öyle ama göremedim şu ana kadar yanlış alındığını düşündüğüm bir karar ilk sezon da 8 bölüm olacakmış |