Esiax
![]() |
Bence herkesin "rütbe"si olsun. Rütbe yazsın orda
Tamam vurmayın... |
|
Piranha![]() ![]() |
evet yaw ne güzel günlerdi onlar... hadi bakalım Laçin kendini nasıl affettireceksin şimdi, herkez Laçin diyor başka bişey demiyor :P NeLTu Deddo [WT]Elessar Puhaha Hurin vs alınmasın sonra... Neyse arkadaşlar işte unutmayın eskileride eski günleride vefasız olmayın. (neyse yaw birden.. ehemm :) |
|
![]() |
Niye alınayım anlayamadım, uykusuzluğuma verin. Gidip şekersiz bir Türk kahvesi içeyim ben en iyisi. |
|
Piranha![]() ![]() |
yok yaw Puhaha, baksana kendini nasılda bulunmaz hint kumaşına benzetiyor siteyi bile onun üzerine kodlamışlar :D neyse benim sistemler karışıyor gece gece işte naparsın öylesine demiştim.. İyi hatırlatın bende bir nescafe çekeyim kendime sıcak sıcak ohh, birazda süt ekledikmi mis...
NOT: birazdan çıkıyorum işallah görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın.. rütbeliler yemesin sizi... |
|
Laçin
![]() |
Piranha, eski günler gerçekten güzeldi(yazacak birşey bulamayan insan modeli) ;D
Ütüme mi basıyordunuz :'( |
|
KocaAyak
![]() |
Suan o kadar acimki, Lacini bile yiyebilirim. :P
Lacin benim rutbem yapaymi simdi. Beni anlayan, eski forumun sicacik kucaginda pis pis diye sallayan sen, bana yapay diyorsun. Hic yakistiramadakgklasdgaskşdg |
|
Piranha![]() ![]() |
ya gidiyordum ben...
Güzel günlerdi onlar evet (ama şu ifadeye, yazacak birşey bulamayan insan modeli-II)... şey NeLTu, 'pis pis sallayan' sakın pış pış olmasın o.. hem siz o vakitler naparmışsınız yaw bir anlayamadık neyse ben kaçayım. cafemde soğudu... |
|
KocaAyak
![]() |
Klavye magduruyum ben.
Uzerime bu kadar gelmeyin. İmla olarak duzeltmeye calisiyorum kendimi. Ek olarak klavye masrafi yaptirmayin. :D |
|
Laçin
![]() |
Hakikatten de gelişiyorsun ama! Baksana, şimdiden noktalamalardan sonra bir boşluk atlamaya başladın. =)
Yakında en iyi imla sende olursa hiç şaşmam ;D |
|
![]() |
Sanmam, Türkçe karakterler yok hala.
|