Nintendo, oyun aleminin acayip davaları ile birlikte anılır hale geldi. Telif hakları konusunda oldukça titiz olan stüdyo, şimdi de tarihinin en büyük sızıntılarından birine neden olan ismin peşine düşmüş durumda. Ve iddialara göre bunun için Discord'a baskı yapmaya başladı.
Hatırlarsanız bundan 6 ay kadar önce onlarca yılın Pokemon tasarımlarını ve belgelerini içeren devasa bir sızıntı patlak vermişti. Sızıntıları, Discord kullanıcısı "GameFreakOUT" gerçekleştirmişti. Polygon'un haberine göre Nintendo, bu kişinin gerçek bilgilerini istiyor.
California mahkemelerine bu durum nedeniyle başvuru yapan Nintendo, Discord'a bir DMCA yollayarak bu kişinin tüm kişisel verilerini talep etmiş. İddialara göre bu kişi Game Freak'in sunucularına illegal yollarla girerek, 1997 yılından beri geliştirilen tüm belgeleri ele geçirmiş.

















Bizim Pikachu davası vardı Nintendo ya, bi el atsana ona da