12 yılın ardından ek paket gibi mod
Bir zamanlar internet kafeleri büyük oranda Counter-Strike ve Age of Empires II arasında paylaşılmış durumdaydı. İmparatorluklar çağı artık çok geride kalmış gibi görünse de, bazıları efsaneyi yaşatmaya kararlı.
Forgotten Empires, AoE II'ye beş yeni ulus, yeni bir senaryo ve geniş ekran desteği gibi başka ek özellikler ekleyecek olan bir mod, ancak boyutuna bakarak kendini (anlaşılır nedenlerle) ek paket olarak tanıtıyor. Mod 2012 yılı içinde hazır olacakmış.
Galiba bunca yıldan sonra Eyçof'u bir kez daha kuracağız...
21 Şubat 2012
üzerine bir sürü oyun cıktı. yine de klasik sevenlere göre birley.
22 Şubat 2012
@bfrheostat büyük ihtimalle driver o zaman. Zira ekran kartım çok da eski sayılmaz, 4850. Tabi bir de yakın zamanda denemediğimi belirteyim, Windows 7'nin yeni çıktığı zamanlardı. Ama işin ilginç yanı farklı bilgisayarlarda da denemiştim. Belki o zamanlar için ATI'nin bir sorunu olabilir, neticede uyum dönemi.
Aslında sevdiğim oyunları çalıştırma bakımından XP'yi tercih ederim ama BF3 yüzünden Windows 7 kullanıyorum.
Bahsi geçmişken Worms World Party'yi de ne yaptıysam çalıştıramadım Win7'de.
22 Şubat 2012
Asla unutulmayacak bazı yapımlar vardır, hani arkadaşlarınızla oynadığınız, şahsınıza özel değil.
Age of 2 ve Battlefield 1942 benim koca listemde öne çıkmayı başarabilen tek isimler.
Kurarken chat ekranına 31 yazıp 'wololooo' sesini duymak, madenci, oduncu, emret, yaparım asdfg güzeldi lan.
Hala üstüne uğraşıldığını bilmek güzel.
22 Şubat 2012
@CoDFan
Bazı ekran kartlarında eski oyunlarda çıkan bir sorun o. Mesela HD2600'le Worms World Party'de aynı sıkıntıyı çekiyordum ben (Windows XP'ydi üstelik). HD4670'te öyle bir problem yoktu.
Yani kısacası Windows 7'yle alakalı bir durum değil o; ya direkt driver'la ya da GPU'nun kendisiyle alakalı.
22 Şubat 2012
@bfrheostat sorundan kastım çalışmaması değil, grafiksel olarak göz ardı edilebilecek sorunlar bulunması. Denizin mor olması gibi. Yoksa oynanışta bir sıkıntı yok. Ama retail'ı bir deneyeyim. Sonuçta yıllar oldu oynamayalı.
@geminilaser yanlış hatırlamıyorsam Age of Empires'ı yapan Ensemble Studios kapatılmıştı. Fakat demin baktım, sitesi duruyor.
21 Şubat 2012
Oyunun Windows 7 ile bir sorunu yok. En azından elimdeki Ubisoft dağıtımlı retail'da yok öyle bir problem.
Geniş ekranda oynamak isterseniz de zaten ona da ufak bir patch var ve gayet sağlam (ayrıca videodan anladığım kadarıyla aynı patch'i kullanmış elemanlar).
21 Şubat 2012
harika bir browser oyunu olabilir
facebookta gıcık gıcık farmwille oynanacağına babalar gibi ageof kasılır
yada mobil oyun , touchpad uyumlu süper bi olay çıkabilir bu age of
21 Şubat 2012
Bu official bir mod mu? Bu arada o video müziğini dinlemek çok hoş bir duygu yarattı ya, adeta eski anılarım canlandı gözümün önünde.
21 Şubat 2012
üzerine bir sürü oyun cıktı. yine de klasik sevenlere göre birley.





















































































































