Oyungezer
Haber

Quantic Dream Oyunlarının Epic Store Fiyatları Belli Oldu

Şu an için şaka gibi fiyatlar
Eser Güven
16 May 2019 19:03

Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki Epic Games Store bugün resmen esti, gürledi. Epic Games Store'da başlayan Mega İndirim ciddi anlamda inanılmaz fiyatlarla karşımıza çıktı ama aslında bu durum genelde değil, Türkiye mağazasına özel diyebilirim (diğer ülkelerdeki Store fiyatlarını da kontrol ettiğimden bunu söyleyebiliyorum). Hal böyle olunca da insan sürekli olarak 'acaba bir hata mı var, şimdi almazsak fiyatlar yükselir mi?' diye düşünmeden edemiyor.

Bunu düşündüren şeylerden biri de Quantic Dream oyunlarının fiyatları oldu. Öğlen saatlerinde Mega İndirim başladığında henüz Quantic Dream oyunlarının fiyatları yoktu, akşam saatlerinde ise bu oyunların da fiyatları belli oldu.

Buna göre Quantic Dream oyunlarının şu anki fiyatları şu şekilde:

Detroit: Become Human - 20 TL (normal fiyatı 80 TL)

Heavy Rain - 40 TL (indirimsiz fiyatı bu şekilde)

Beyond: Two Souls - 40 TL (indirimsiz fiyatı bu şekilde)

Bunlar cidden çok iyi fiyatlar, çünkü benzer biçimde Mega Sale'in aktif olduğu Amerika mağazasında Detroit: Become Human'ın indirimli fiyatı 30$ (normal fiyatı 40$). Yani bu şekilde baktığımızda normalde kur 1$ = 2TL olarak hesaplanmış, ama indirime giren oyunda 1$ = 0,5TL'ye denk geliyor :)

Epic Games Store bu fiyatları korursa ülkemizde popülaritesini ciddi biçimde arttıracağına ve olumsuz düşünceleri sileceğine hiç şüphe yok.