Netflix 2019'un En Popülerlerini Açıkladı

Toss a coin...

Pek çok eleştirmenin sınıfta bıraktığı fakat hayranların bağrına bastığı The Witcher'ın Netflix uyarlaması, 2019 yılında ülkemizde de oldukça popüler olmayı başardı. Netflix Türkiye'nin Twitter üzerinden açıkladığı verilere göre sene sonunda gösterime giren dizi bu duruma rağmen 2019'un en çok izlenen üçüncü yapımı oldu.

Netflix'in genellikle izlenme rakamlarını paylaşmadığını da belirtelim. Öte yandan The Witcher'ın başarısı sadece ülkemizde değil, dünya çapında yankı yaratmış gibi görünüyor. ABD'de Stranger Things ve The Mandalorian'ın arkasından en çok izlenen dizi olan The Witcher, pek çok kişiyi memnun etmiş görünüyor. Başlı başına bir fenomen yaratan The Witcher, izleyenleri de oyuna geri döndürmeye başladı.

Netflix Türkiye'nin verilerine göre 2019 yılının birincisi ise daha geçtiğimiz günlerde yayına giren Atiye olmuş. Beren Saat'in başrol oynadığı dizi eleştirmenlerden de iyi notlar almayı başarmıştı. İkinci sırada ise ülkemizin favorisi olan La Casa de Papel bulunuyor. Bu listeler hazırlanırken Netflix’teki dizi, film ve belgeselleri 28 gün içinde en az 2 dakika izleyenler baz alınmış ve dizilerin popüler sezonlarının istatistiklerine bakılmış.

Listeye göre 2019'un en popüler 10 dizisi şöyle sıralanıyor:

1- Atiye
2- La Casa de Papel
3- The Witcher
4- Hakan: Muhafız
5- Stranger Things 3
6- Black Mirror
7- Sex Education
8- The Umbrella Academy
9- The I-Land
10- You

Film listesindeki yapımların da yarısının yerli olduğunu görüyoruz:

2019’UN EN POPÜLER FİLMLERİ

1- Organize İşler: Sazan Sarmalı
2- The Irishman
3- 6 Underground
4- Müslüm
5- Aykut Enişte
6- Hedefim Sensin
7- Murder Mystery
8- Arif V 216
9- Triple Frontier
10- I Am Mother

YORUMLAR
creepylord
30 Aralık 2019 13:27

Henry başganın olduğu sahneler hariç Witcher tat vermedi be müdür. Çok yapay, çok ucuz görünüyordu sahnedir kostümüdür vs. Yennefer ve Triss konusuna hiç girmiyorum zaten herkes aynı fikirde muhtemelen. Ablaların güzelliği veya çirkinliği de değil mesele. O oyuncuları o karakterlere cast eden arkadaşın gözlerine baktırması gerekiyor çok net.

Parolamı Unuttum