Activision Yeni Call of Duty Oyununu E3'te Göstermeyecek

Yine bir Warzone etkinliğini bekleyeceğiz

VGC'nin haberine göre Activision, Sledgehammer Games tarafından geliştirilmekte olan yeni Call of Duty oyunu Call of Duty: Vanguard'ı E3 2021 etkinliği sırasında göstermeyecek. Activision bunun yerine büyük ihtimalle yaz aylarında Warzone içerisindeki bir etkinlikle yeni oyunun tanıtımını yapacak. Geçen sene de Call of Duty: Black Ops Cold War bu şekilde tanıtılmıştı.

Vanguard oyuncuları bir kez daha II. Dünya Savaşına götürecek ve Avrupa ve Pasifik cephelerinde geçen hikaye, çok oyuncu ve zombi modları içerecek.

Black Ops Cold War, Warzone'a entegre edildiğinde başta silah dengesizliği sorunları olmak üzere çeşitli sıkıntılara yol açmıştı. Sledgehammer, Vanguard ile bu sorunları yaşatmamayı planlıyor ve şimdiden battle royale oyunu için ciddi miktarda içerik planlanmış durumda. Bunlar arasında Warzone'un yeni ve en büyük haritasının da Vanguard'ın çıkışıyla birlikte aktifleşmesi de yer alıyor. Geçtiğimiz sene Verdansk haritası güncellemesi bile aylar almıştı.

Vanguard haritası Pasifik cephelerini konu alacak ve Verdansk'tan çok daha büyük olacak.

Haberde şu an Activision'ın bünyesinde bulunan tüm stüdyoların Call of Duty üzerinde çalıştığı da söylenmiş, yani Activision resmen elindeki tüm kaynakları yeni Call of Duty oyunu için kullanıyor. Zaten Crash Bandicoot 4'ün geliştiricisi Toys 4 Bob da Call of Duty: Warzone'a yardım etmek üzere görevlendirilmişti hatırlarsanız.

YORUMLAR
nomadsoul
10 Haziran 2021 14:08

E3'te yer alacak bir oyun var mı acaba? Tarihinin en boş örneği olacak gibi.

Parolamı Unuttum