ADATA Yeni Oyuncu Ürünlerini Computex 2019’da Sergileyecek

ADATA, Computex2019 kapsamında yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor

Dünyanın önde gelen yüksek performanslı DRAM modülü ve NAND Flash depolama ürünleri üreticisi ADATA Technology, 28 Mayıs’ta başlayacak Computex Taipei 2019 kapsamında oyuncu, tüketici ve kurumsal sınıftaki yeni ürünlerini tanıtacağını açıkladı.

ADATA’nın “Game to the Xtreme” sloganıyla hazırladığı standın odağında ise oyunculara yönelik ürünler yer alacak.


XPG Precog Kulaklık

Markanın yeni oyuncu kulaklığı XPG Precog Gaming Headsetdünyanın ilk çift sürücülü oyuncu kulaklığı olma özelliğini taşıyor. Kulaklık, iddialı frekans tepki aralığı ve sunduğu çok katmanlı ses ile kullanıcılara üstün bir oyun deneyimi yaşatmak üzere tasarlandı. FPS, Sanal 7.1 Surround ve Müzik diye üç ön ayarı bulunan kulaklık farklı uygulamalarda en iyi sesi sunmak için ortam gürültüsünü önlemeye yarayanENC (Environment Noise Cancellation) teknolojisine de sahip.

XPG Summoner Klavye ve Battleground Mouse Pad

Gümüş, kırmızı ve mavi olmak üzere üç farklı Cherry MX anahtar seçeneği olan XPG Summoner Klavye,kullanıcılarına aradıkları çeşitliliği ve basma hissini sunabiliyor. Üstelik uzun oyun seanslarında rahat bir kullanım sunmak için ergonomik bilek desteği de RGB aydınlatmalı bu klavyeye eşlik ediyor.

Pürüzsüz, çizilmeye ve sıvı dökülmesine dayanıklı CORDURA® kumaştan yapılan XPG Battleground XL ve Battleground Prime mouse pad ise oyun deneyimini daha yukarılara taşıyan bir kullanım ve rahatlık sunuyor.

XPG Kasa, Soğutma Sistemi ve Güç Kaynağı

ADATA bu yıl ilk kez oyunculara yönelik çevre birimleri dışındaki yeni ürünlerini de Computex’te tanıtmaya hazırlanıyor. RGB aydınlatmalı XPG BattleCruiser ve XPG Invaderadındaki bilgisayar kasaları, kendi sistemini toplamak isteyen kullanıcılara manyetik menteşeli kolay açılır ön panel ile alet kullanmadan kolay kurulum imkânı veriyor.

Bu iki yeni kasayla birlikte ARGB aydınlatmalı fanları ve 240mm radyatörü olan XPG Levante sıvı soğutma sistemi ile Intel2020 standardını karşılayan ve %92 enerji verimlilik oranına sahip XPG Core Reactor güç kaynağı da fuarda tanıtılacak ürünler arasında.

Yeni Nesil Harici Depolama Ürünleri

ADATA’nın yeni taşınabilir SSD modelleri SE800, SE760 ve SC680kullanım kolaylığını, hafifliği ve taşınabilirliği öne çıkarıyor. Fırçalanmış metal yüzeyinin altında IP68 sertifikalı sağlam bir gövde yer alan SE800 suya ve toza ve darbelere karşı koruma sunuyor. Saniyede 1000MB’a kadar okuma/yazma hızına ulaşabilen ürün, yüksek transfer hızı için USB-C bağlantı kablosuyla geliyor.

Firmanın oyuncuları düşünerek tasarladığı HD770Gise benzersiz görünümüyle dikkatleri üstüne çekiyor. RGB aydınlatmalı yüzeyiyle kalabalıktan sıyrılan bu şık görünümlü harici disk de toza, suya ve darbelere karşı IP68 sertifikasına sahip.

Tüm bu ürünler ve daha fazlası, Computex Taipei 2019çerçevesinde ADATA’nın Nangang Exhibition Center L0810 adresindeki standında 28 Mayıs – 1 Haziran arasında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum