Alan Wake Remastered’ın, ‘Yeni Oyunun Habercisi’ Olduğu İddia Ediliyor

Elbet bir gün gelecek...

Son bir haftadır Alan Wake haberleriyle yatıp kalkıyoruz desek yeridir. Son olarak, dün geceki programda fragmanıyla karşımıza çıkmış, çıkış tarihi de resmen ilan edilmişti. Bu seferki haberimiz ise doğrudan Alan Wake Remastered hakkında değil, ama onun nelerin habercisi olabileceğine dair iddialar ile ilgili.

GamesBeat’ten Jeff Grubb, geçtiğimiz dönemlerde de Alan Wake ile ilgili duyumlarını paylaşmış, bazı iddiaları dile getirmişti. Remastered duyurulduktan sonra gerçekleştirdiği yayında da, “Alan Wake için devam oyunu yapmayı planlıyorlar. Daha önce de bahsettiğim bir konu bu… Epic Games ile, Alan Wake 2’nin geliştirilme süreci için çalışıyorlar ya da en azından planlama aşamasındalar. Bu proje gerçekleşir mi? Umarım gerçekleşir. Öyle olacağını düşünüyorum” diyor.

Grubb; “Remedy oldukça yoğun. Dolayısıyla yakın bir dönemde yeni oyunu beklememek gerek. Öte yandan, Alan Wake Remastered ile seriye geri dönmüş oldular ve ‘Bu bizim önemli oyun markalarımızdan birisi, oyun severlere markayı bir kez daha hatırlatmak istiyoruz’ diyorlar” şeklinde devam etmiş açıklamalarına.

Remedy ile Epic Games arasında yapılan anlaşmanın içeriğinde hangi oyunların olduğunu bilmiyoruz, fakat akıllara ilk gelen Alan Wake oluyor ister istemez. Grubb’ın iddiası da, Alan Wake 2’nin bu oyunlardan birisi olduğu yönünde.

Grubb’ın söylediği gibi yeni bir Alan Wake oyunu duyurusu gelir mi gelmez mi, biz de merak içerisindeyiz. Remedy’nin kreatif direktörü Sam Lake de bir devam oyunu yapmak istediğini söylemişti. Umuyorum güzel bir devam oyunuyla seriyi canlandırırlar. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum