Amazon, Yüzüklerin Efendisi Temalı Bir DVO Geliştiriyor

Amazon tarafından yapılan Yüzüklerin Efendisi dizisi ile alakası yokmuş…

Amazon Game Studios son projelerini duyurdu: The Lord of the Rings MMO. Leyou ile işbirliği içerisinde geliştirmekte oldukları oyunu PC ve konsollarda ücretsiz olarak sunmayı planlıyorlar.

Aslında bu oyun ilk defa Leyou bünyesindeki Athlon Games tarafından geçtiğimiz yıl duyurulmuş. Athlon, ismini açıklamadıkları bir ortak geliştirici ile çalıştıklarını açıklamıştı. Şimdi bu partnerin Amazon Game Studios olduğunu öğrenmiş olduk.


Athlon’un yaptığı duyuruda yeni DVO’da Yüzüklerin Efendisi’nde geçen olaylardan çok önceki bir dönemin esas alınacağı ve Tolkien’in oluşturduğu evrende daha önce görülmemiş olan toprakları, kişileri ve yaratıkları göreceğimiz söyleniyordu. Bu, Amazon tarafından çekilecek Yüzüklerin Efendisi dizisi ile benzer bir hikaye sunulacağını düşündürebilir. Ama Amazon, dizinin ve oyunun birbirinden ayrı geliştirildiğini ve birbirleriyle alakalarının olmadığını söylüyor.

Oyun hakkında herhangi bir detay paylaşılmış değil, henüz ismini bile bilmiyoruz, hatta hangi konsollara çıkacağı da belli değil. Geliştirilme süreci ilerledikçe yeni haberler gelecektir. Bize de bu haberleri beklemek düşüyor. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
Wolvorus
11 Temmuz 2019 14:41

LotR evreninin Star Wars kadar oyunlara aktarılamadığını düşündüğümden olumlu bi haber olarak görüyorum. Öte yandan LoL ve DoTA çakması Guardians of Middle-earth gibi bi deneme olmasından da korkuyorum. Yinede önlerinde 2007 de çıkmış 3.çağ da geçen LotR Online örneği var ve fenada bi başarı sağlamadı. Proje umut vaadediyor umarım boşa çıkartmazlar.

Parolamı Unuttum