Apex Legends, ''Hilecilerin'' Etkilediği Oyunlardaki Puan Kayıplarını Engelleyecek

Bu hilecilerden bir türlü kurtulamadık

Rekabetçi FPS dünyasının ilk günlerinden beri oyun dünyası hileciler ile karşı karşıya. Dünyanın en güvenli oyunları olarak nitelendirilen pek çok isim bile bu hilecilerden kendisine düşen payı almış durumda. Apex Legends da bu oyunlardan biri ve çıkış yaptığı günden beri hileciler ile uğraşıyor.

Respawn bu hileciler için önemli adımlar atıyor olsa da sorun hala pek çok oyuncunun başını ağrıtıyor. Bu sebeple geliştirici ekip, Respawn Responds isimli video serisinin yeni bölümünde bu konuya dikkat çekti. Oyunun Baş Tasarımcısı Jason McCord, hilecilerle açtıkları savaşı "detay vermeden" değerlendirdi.

Fakat bu konuşmadaki asıl tema, hilecilerden etkilenen oyunlar oldu. Bildiğiniz üzere oyunda bir hilecinin bulunuyor olması, diğer oyuncular için büyük bir sorun. Hele ki rekabetçi oyunlarda hileciler yüzünden oyun kaybetmek baş ağrıtabiliyor.

Bu konuya değinen McCord, Respawn'ın şu sıralarda "hilecilerden etkilenen oyunlar" üzerinde çalıştığının altını çizdi. Bu çalışma ile birlikte, size puanınızı iade eden bir sistemin temeli atılacak. Yani oyunda hileci tespit edildiğinde kaybettiğiniz puanlarınız size iade edilebilecek.

Sistem kulağa oldukça hoş geliyor olsa da şimdilik bunun için bir süre beklememiz gerekecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum