Apex Legends'ın Yeni Güncellemesinde İlginç Bir Bug Keşfedildi

Şaşırdık mı?

Apex Legends'ın merakla beklenen duo modu oyuna eklendi. Bu modun oyuna eklenmesini sağlayan güncelleme ise beraberinde pek çok bug getirmiş gibi görünüyor. Bu bug'lardan en ilginci ise oyuncuların gemi içerisinde birbirini vurabiliyor oluşu oldu.

Evet, yanlış duymadınız. Şuradan ulaşabileceğiniz Twitch görüntüsünden izleyebileceğiniz gibi kalkış gemisi içerisinde oyuncular birbirlerine zarar verebiliyor. Melee tuşunuza sürekli olarak basıp fareyi bir süre hareket ettirdiğinizde gemideki bazı kişilere vurabiliyorsunuz. Oyuncuların direkt olarak ölmemesi ve arkadaşları tarafından kaldırılabilir hale gelmesi de büyük bir şans olmuş.


Video oldukça komik olsa da özellikle seviyesi yüksek rekabetçi oyunlarda bu durum büyük sorunlara sebep olabilir. Respawn'dan gelen açıklamaya göre yapımcı ekip şu an durumu incelemeye başlamış ve bir hotfix üzerinde çalışıyor. 

Apex Legends'ın yeni duo modu ise 19 Kasım'a kadar oynunda kalacak. Ardından aynı tekli modda olduğu gibi bu modun da rafa kaldırılması bekleniyor. Respawn, eninde sonunda bu modları oyuna ekleyeceğini duyursa da şimdilik firmanın böyle bir planı bulunmadığını söylemek gerek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum