Aşık Olunası Oyun Karakterleri

Kimse kimseyi kandırmasın, hepimiz illa ki birilerine hayran olmuşuzdur

Geliştiricilerin oyunlarında göze hitap eden ya da bizi bir şekilde etkilemeyi başaracak özelliklere sahip karakterler seçmelerinin elbette bir sebebi var. Bu tür karakterlerle daha rahat bağ kurabildiğimizi düşünüyorlar ve bunda da pek haksız sayılmazlar. Biz de sizin için bugün oyunlardaki aşık olunası karakterlerden bazılarını listelemeye karar verdik.

Tabi söz konusu kadın karakterler olunca işim kolaydı, ama erkek karakterler seçmeye gelince yardım almam gerekti. Eşime "bana birkaç tane aşık olunası karakter söylesene" diye sorduğumda hiç "niye ki" falan demeden doğrudan Nathan Drake cevabını verince doğru yolda olduğumu anladım. Gördüm ki kızların seçimleri, erkeklerin "kıskanılası" gördüğü karakterlerle bire bir örtüşüyor. Yani öyle çok fazla zahmete falan girmeme gerek yokmuş.

Elbette bu son derece kısıtlı bir liste oldu, yer vermek istediğim çoğu ismi eledim. O yüzden eskiden beri hastası, hayranı olduğunuz isimlerden bazılarını görememiş olabilirsiniz. Yorumlarınızda paylaşın yeter, birlikte yâd eder, kim bilir belki de listenin sonuna ekleriz.

asik-olunasi-oyun-karakterleri-haberici

YORUMLAR
Parolamı Unuttum