Assassin's Creed Ragnarok Sızıntıları Yalan Çıktı

Oyunun adı Ragnarok bile olmayacakmış

Assassin's Creed oyuncuların en çok ilgi gösterdiği serilerden biri; durum böyle olunca da sıklıkla yeni oyunla ilgili sızıntı haberleri oluyor, herkes yeni oyun hakkında bir şeyler bildiğini iddia ediyor. Bu tür iddiaları paylaşırken temkinli yaklaşmak gerektiğini belirtiyoruz ama bir yandan da "ya gerçekse" diyerek paylaşmamazlık edemiyoruz.

Örneğin son olarak oyunun Amazon ve GameStop'ta ortaya çıkan listelemelerinin sahte olduğu ortaya çıktı, ama bundan da önemlisi sektörün önemli isimlerinden, Niko Partners analisti Daniel Ahmad'ın bugüne kadarki neredeyse tüm Assassin's Creed Ragnarok sızıntılarının gerçekdışı olduğunu, hatta ve hatta oyunun isminin Ragnarok olmadığını söylemesiydi.

"Şimdiye kadarki tüm yeni Assassin's Creed sızıntıları hatalıydı. Oyunun ismi Ragnarok bile değil. Tabii ki bazı detayları tutturdular, geliştirilmiş savaş mekanikleri gibi. Ama genel olarak bakarsak, hiç de isabetli değillerdi" diyor Ahmad.

Yine de oyunla ilgili sektör içinden gelen bazı bilgiler (örneğin oyunun Şubat ayında duyurulup Eylül ayında yayınlanacağı gibi) önemli bazı isimler tarafından da teyit edilmişti, yani bu takvimde şimdilik bir değişiklik beklenmiyor.

Anlaşılan Ubisoft oyunu resmi olarak duyurana kadar oyunla ilgili tüm bilgilere ekstradan şüpheyle yaklaşmamız gerekecek.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
14 Ocak 2020 17:29

Böyle bir söylenti AC: Origins'in çıkışından önce de olmuştu.O zamanlar 1-2 görüntünün yanında oyunun isminin Egypt olacağı söylenmişti ama sonradan yalanlanıp Origins isimiyle çıkmıştı.Ve yine aynısı oluyor.Ne gariptir ki aynı oyun serisinin başına bu 2 kere geliyor.2 olasılık var bana göre:

1- Viral reklam, gündem oluşturma.

2- Sızıntılardan rahatsız olup 2. bir ismi tercih etme (Egypt>Origins gibi). [hiç sanmıyorum]

Parolamı Unuttum