Assassin’s Creed Valhalla'da Geminize Kedi Alabileceksiniz

Moral desteğe ihtiyacınız olursa...

Assassin's Creed'in merakla beklenen yeni oyunu Valhalla'nın ilk oyun içi görüntüleri dün gece düzenlenen Ubisoft Forward'da gösterildi. Daha önce pek çok gazetecinin oynamasına izin verilen Valhalla'dan ilginç tecrübeler gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de VG247 ekibinin "kedi" araştırması olmuş.

Biliyorsunuz, Twitter üzerinde yaklaşık 400 bin takipçiye sahip "Can You Pet The Dog?" isimli bir hesap bulunuyor. Oyunların içerisindeki köpeklerin sevilip sevilemeyeceğini açıklayan bu hesabın adımlarını izleyen meslektaşlarımız, bir kedinin peşinden giderek kedilerin Valhalla'daki yerini araştırmış.

Yukarıda izleyebileceğiniz videoda ekip ufak bir görev yapıyor. Kediyi takip ederek yaptıkları bu görevin ardından gemilerine döndüğünde ise kedinin orada olduğunu fark ediyorlar. Eivor'un bulunduğu bölgenin hemen altına kıvrılan kedicik, köy raid'lerinizde moral olmak için sizinle seyahat ediyor.

Assassin's Creed Valhalla 17 Kasım'da resmi çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun editörümüz Can Arabacı tarafından yapılan ön bakışını okumak için ise buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum