Assassin's Creed Valhalla'da Neredeyse Hiç Yan Görev Olmayacak

Spontane olaylar

Assassin's Creed serisinde ana hikayeye ek olarak bir çok yan görevin olmasına alıştık, hatta serinin son oyunu olan Odyssey ana hikaye dışında yapacak çok şey olmasıyla da yer yer eleştiriler alan bir oyun. Ancak Valhalla ile birlikte Ubisoft yan görevlere yaklaşımında da değişikliğe gidecek ve oyunda neredeyse hiçbir yan görev bulunmayacak.

Peki bu nasıl olacak dersiniz? Oyunda sadece ana hikaye mi oynayacağız? Tabii ki hayır. Oyunun anlatım yönetmeni Darby McDevitt, Valhalla'da geleneksel tarz yan görevlerin neredeyse olmadığını, bunun yerine spontan dünya olaylarıyla karşılaşacağımızı söylüyor. Ana hikayenin çok uzun hikaye dalları olacak ve bunun dışında da bulunduğumuz ortamda kendiliğinden gelişen ekstra aktivitelere katılacağız.

Bunun sebebini de gayet güzel açıklamış McDevitt. Sonuçta ana kahramanımız Eivor İngiltere'ye bir istilacı olarak geliyor. Sağda solda biz görev verecek kişilerin olması oldukça mantıksız kaçacaktı, sonuçta topraklarınıza istilaya gelen birine görev vermek için neden sırada bekleyesiniz ki? Ayak bastığımız bu yeni topraklarda kendimize müttefikler bulmaya çalışırken elbette denk geldiğimiz görevleri yapacağız ama bunlar hikayeden kopuk yan görevler şeklinde olmayacak.

Assassin's Creed Valhalla, PC, PS4 ve Xbox One için 17 Kasım'da çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum