Assassin’s Creed Valhalla’da Vikinglerimiz Epey Sağlam Geliyorlar

Durum ciddi, düşmanlar ayağını denk alsın.

Assassin's Creed Valhalla’nın seri adına yeni bir şeyler vadedip vadetmediğini görmek için 10 Kasım’ı bekliyoruz. Viking teması elbette cezbedici bir tema; ben de pek çok oyun sever gibi bunun AC serisi ile nasıl bir uyum göstereceğini merak edenlerdenim. Siz de Vikingler denildiğinde heveslenenlerdenseniz, paylaşılan son fragmanda bu haşin savaşçıların neler yapmakta olduğuna bir göz atabilirsiniz:

Oyunda, bildiğimiz üzere İngiltere topraklarını ele geçirmeye giden Vikinglerden birisini, Eivor’u yöneteceğiz; ama elbette tek başına değil karakterimiz. Bize eşlik edecek savaşçılarla neler yapacağımızın küçük bir kesiti gibi bu yeni tanıtım videosu. Kaleler kuşatılıyor, kasabalar ateşe veriliyor, nice canlara kıyılıyor; açık denizlerden İngiltere sahillerine inen Vikinglerimiz, hedefe giden yolda her şeyi yapabileceklerini gösteriyorlar bizlere. Tabii arada zafere kadeh kaldırmayı da ihmal etmiyorlar.

Yeni neslin çıkış oyunlarından birisi de olacak AC Valhalla için geri sayımımız tam gaz devam ediyor. Serinin takipçilerinin yüzünü güldürecek mi, hep birlikte göreceğiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum