Assassin's Creed Valhalla'nın Çıkış Tarihi 17 Kasım Olarak Duyuruldu

Eivor'la buluşmamıza birkaç ay kaldı

Ubisoft Forward konferansında Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu Assassin’s Creed Valhalla’nın tüm dünyada 17 Kasım 2020 tarihinde Xbox One, PlayStation®4, Stadia ve Windows PC'de Epic Games Store ve Ubisoft Store’da çıkacağını öğrendik.

Assassin's Creed Valhalla Xbox Series X ve PlayStation5’te de konsollar satışa başladığında çıkacak. Assassin's Creed Valhalla’yı Xbox One veya PlayStation4 için satın alan oyuncular, oyunlarını yeni nesle (Xbox Series X ve PlayStation®5 için) ilave bir ücret ödemeden yükseltebilecekler.

Dijital konferansta gösterilen yeni oynanış, oyuncuların çift silah kuşanma, akın etme, saldırılar düzenleme ve açık dünya etkinlikleri de dahil olmak üzere keyif alabilecekleri yeni özellikleri gösteriyor. Akınlar, Assassin’s Creed’de daha önce bulunan her şeyden daha aksiyon dolu ve acımasız olacak, oyuncular düşmanları ezmeye, parçalamaya ve başlarını kesmeye izin veren yeni şiddet dolu bir çatışma sisteminden yararlanabilecekler. Eivor, Assassin’s Creed’de şimdiye kadar görülmemiş çok çeşitliliğe sahip düşmanlara karşı baltaları, kılıçları ve hatta kalkanları çift elle kullanabilecek. Ek olarak, Gizli Bıçağın geri dönüşü, Eivor'un hedefleri ölümcül bir hassasiyetle suikast etmesine izin verir.

Bir roman, çizgi roman ve sanat kitabının da aralarında bulunduğu resmi Assassin’s Creed Valhalla oyun müziği ve kitapları da ön siparişe açıldı:

•    17 Temmuz'da, Jesper Kyd ve Sarah Schachner'den orijinal bestelerin yanı sıra Einar Selvik'in orijinal bir şarkısının yer aldığı resmi oyun müziğinden alınan yedi şarkılık EP, Spotify'da dinlemek ve iTunes'dan satın almak için bulunacak. Spotify ön kaydetme ve iTunes ön siparişi şimdi başladı ve tüm oyun müziği daha sonraki bir tarihte yayınlanacak.

•    Matthew J. Kirby tarafından yazılan, Assassin’s Creed Valhalla - Geirmund’s Saga romanı, oyunun dünyasında geçen orijinal bir hikaye anlatacak. Oyuncular, İngiltere'nin işgalinde yer almak için Kral Guthrum’un ordusunun saflarına katılan bir Viking savaşçısı olarak değerini kanıtlayan kararlı bir adam olan Geirmund Hellskin'in destansı hikayesini keşfedecekler. Kitap kapağı, Koreli sanatçı Jung Gi Kim’in Instagram sayfasında Temmuz ayı sonlarında gösterilecek.

•    Dark Horse Comics, Cavan Scott tarafından yazılan, Martin Tunica tarafından çizilen ve Michael Atiyeh tarafından renklendirilen bir çizgi roman dizisi olan Assassin’s Creed Valhalla - Song of Glory’yi yayınlayacak. Oyunun hikayesinden daha önce geçen bu çizgi romanda, korkusuz Vikingler Eivor ve Sigurd, cesaretlerini göstermek ve zafer arayışına çıkmak için ayrı maceralara atılırlar. Assassin’in Creed Valhalla - Song of Glory #1 (1/3) 21 Ekim 2020’de çizgi roman mağazalarında bulunacak.

•    Son olarak, Art of Assassin’s Creed Valhalla ve Art of Assassin’s Creed Valhalla Deluxe Sürüm, okuyucuları Assassin's Creed Valhalla dünyasında görsel bir yolculuğa çıkaracak - Bu büyüleyici karakterler ve nefes kesici manzaralarla dolu Viking yaşamının, sert güzelliği ile tanımlanan bir dünya. Bu kitap, eski ve yeni hayranları kendine bağlayacak bir sanat ve yorum koleksiyonu sunuyor.

Assassin’s Creed Valhalla'yı ön sipariş veren oyuncular, oyun çıkışında oyuncuların intikam arayışında efsanevi bir İskandinav Berserker'a katılacağı The Way of the Berserker ek görevine sahip olacaklar.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum