Astroneer'e Otomasyon Güncellemesi Geldi

Üretilebilecek yeni makineler geldi

Uzay temasını ve crafting ögelerini sevenlerin tutkunu olacağı Astroneer, en büyük güncellemelerinden birini aldı. "Automation" adı verilen bu yeni yama ile birlikte, gezegen gezegen gezerek kendisine bol bol materyal arayan maceracılarımızın işleri oldukça kolaylaşacak.

Oyuna eklenecek iki yeni makine, işleyişe büyük şekilde etki edecek. Bunlardan ilki, aşağıdaki fragmanda da görebileceğiniz otomatik ekskavatör olacak. Materyallerin bulunduğu bölgeye koyabileceğiniz bu alet, çevreye elinizde tuttuğunuz matkaptan daha az hasar verecek ve sizin yerinize materyalleri toplayacak.

İkinci makinemiz ise otomatik kollar olacak. Günümüz dünyasında sık sık gördüğümüz bu kollar, ürünlerinizin otomatik olarak yer değiştirmesini sağlayacak. Örneğin ekskavatörden çıkan madenleri alacak bu kollar, materyalleri otomatik olarak fırına taşıyacak ve işlenmelerini sağlayacak. Böylece sizin sürekli olarak eşya taşıma sorununuz ortadan kalkacak.

Yeni kozmetikler ve eşyalar da oyuna eklenecek. Bununla birlikte yeni güncelleme ile birlikte oyuna pek çok yeni depolama eşyası da geliyor. Henüz Astroneer'ı deneyimlemediyseniz, Steam Yaz İndirim'lerinden oyunu 32.50 TL'ye satın alabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum