ASUS, CG32UQ Konsol Oyuncu Monitörünü Duyurdu

31,5inç boyutunda 4K HDR ekran

ASUS, 31,5 inç boyutundaki 4K (3840 x 2160) konsol oyuncu monitörü CG32UQ’yu duyurdu. Yeni monitör; Xbox One X, PS4 Pro ve Nintendo Switch ile mükemmel uyum sağlıyor.

Özellikle konsol oyuncuları için tasarlanan ilk ASUS monitör olan CG32UQ, %95 DCI-P3 profesyonel renk gamı ve DisplayHDR 600 sertfikasıyla birlikte HDR teknolojisini sunuyor. Oyunlar, olağanüstü kontrastve renk performansı sayesinde en iyi şekilde görüntüleniyor. AMD Radeon™ FreeSync™ oyunlarda son derece akıcı görüntüler sağlarken, GameFast giriş teknolojisi ise giriş gecikmesini azaltarak hareketlerin HDMI üzerinden bağlanan konsollar ve diğer cihazlardan monitöre çok daha çabuk aktarılmasını sağlıyor.

ASUS CG32UQ, konsollara yönelik özellikleriyle konsol oyunculuğu için yeni bir standart belirliyor. Bu özellikler arasında parlaklık ayarı, giriş kaynağı ve diğer seçenekleri kontrol etmeye yarayan bir uzaktan kumanda ve kontrol cihazlarını kolayca şarj etme imkanı veren USB bağlantı yuvası yer alıyor. Bunlara ek olarak, Halo Sync özelliğiyle ekrandaki içeriğin renklerine uyum sağlayan ortam ışıklandırması, oyun atmosferine daha yoğun bir şekilde kapılmanızı sağlıyor.

CG32UQ ile ilgili detaylı teknik bilgileri resmi web sayfasından alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum