ASUS, Dünyanın İlk USB-C 2,5 Ghz Kablosuz Oyuncu Kulaklığını Duyurdu

Karşınızda ROG Strix Go 2.4

ASUS Republic of Gamers (ROG), dünyanın PC, PlayStation, Xbox, akıllı cihazlar ve el konsolu modunda Nintendo Switch ile kararlı kablosuz bağlantı için 2,4 GHz USB-C bağlantı aygıtı kullanan ilk kulaklığı olan ROG Strix Go 2.4’ü duyurdu. Hafif yapıdaki Strix Go 2.4, hızlı şarj olmasının yanı sıra kesintisiz oyun maratonları için uzun pil ömrü sunuyor. Nerede olursanız olun net iletişim kurabilmeniz için yapay zeka destekli gürültü engelleme özelliğine sahip bir mikrofon bulunan kulaklıkta, uygun bas düzeyiyle ve zengin seslerle etkileyici oyun ve dinleme deneyimi sunan 40 mm ASUS Essence Sürücüleri bulunuyor.

ROG Strix Go 2.4 ile Bluetooh bağlantısında meydana gelebilen dikkat dağıtıcı gecikmeler tarih oluyor. Dünyanın ilk USB-C 2,4 GHz RF teknolojisi ve çift anten bir araya gelerek gecikmesiz ses aktarımı sağlıyor. Ürün bu sayede mobil oyuncular veya el konsolu modunda Nintendo Switch için en önde gelen kulaklık haline geliyor. Strix Go 2.4 evde konsol veya PC ile oyun oynamak için de ideal. 20 metreye kadar menzil sayesinde oyuncular odada istedikleri gibi hareket edebiliyor veya hiçbir notayı kaçırmadan evde dolaşabiliyor. Yeni kulaklık ayrıca 3,5 mm jak ile Xbox One ve diğer cihazlara uyum sağlıyor. Bu bağlantı, pil bittiğinde de kullanışlı bir alternatif yöntem sunuyor.

ROG Strix Go 2.4, 5 V/900 mA girişe destek veren bir şarj yongasına sahip. Böylece şarj süresi büyük ölçüde azalıyor. 15 dakikalık şarj ile üç saate kadar kullanım mümkün olurken, toplamda 25 saate kadar kesintisiz pil ömrü sunuluyor.

Yalnızca 290 g ağırlığındaki ROG Strix GO 2.4 uzun oyun maratonlarında rakipsiz rahatlık sunan son derece hafif bir oyuncu kulaklığı. Strix Go 2.4 katlanabilir tasarımı sayesinde kolayca taşınabiliyor. Ürünle birlikte gelen kullanışlı taşıma çantası kulaklığı ve ilgili diğer aksesuarları düzenli tutmanızı ve korumanızı sağlıyor.

Kulaklığa dair daha detaylı bilgileri ürünün web sayfasından alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum