ASUS ROG ile IKEA, Oyuncu Mobilyaları İçin İşbirliğine Gidiyor

Nasbiorn bunu beğendi

IKEA, ASUS'un Republic of Gamers (ROG) markasıyla işbirliğine gittiklerini ve yaklaşık 30 ürünlük bir mobilya serisi başlatacaklarını duyurdu. Uygun fiyatlı bu oyuncu mobilyası serisinin ismi ise henüz belli değil.

Bu mobilyalar (ki içinde sandalye ve masaların da olması bekleniyor), IKEA'nın Şangay'daki Ürün Geliştirme Merkezi tarafından geliştirilecek. IKEA ve ROG tasarımcıları, profesyonel oyunculardan da aldıkları görüşler doğrultusunda oyuncu mobilyalarında aranan işlevselliği bu seride yansıtmaya çalışacaklar.

IKEA, "ROG ile işbirliğine giderek ev mobilyaları alanındaki bilgimizle ROG'un olağanüstü oyun deneyimleri yaratmaktaki uzmanlığıyla birleştirmiş oluyoruz" diyor. IKEA bu yeni serinin uygun fiyatlı olacağını da vurgulamış, ama tabii bundan ne kast ettiklerini ancak ürünler çıktığında görebileceğiz.

Bu seri ilk olarak 2021'in Şubat ayında Çin'de piyasaya sunulacak, aynı yılın Ekim ayında ise tüm dünyadaki IKEA mağazalarının kataloglarında yerini alacak.

IKEA severler olarak evimizde bir Torbjörn oyuncu masası, Agfridh oyuncu sandalyesi, Lindorm oyuncu bardağı olsa fena mı olur? :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum