Avengers: Endgame İzledikten Sonra Oynamalık 5 Marvel Oyunu

Ağız tadıyla oynamalık Marvel oyunu arayanlara

Avengers: Endgame izlediniz ya da yakında izleyeceksiniz, içinizde dizginlenmesi zor bir Marvel aşkı depreşti, ne yapacaksınız? Elbette ki çareyi oyunlarda bulacaksınız.

Endgame'in gazıyla oynanabilecek (aslında bu oyunları oynamak için bahaneye gerek yok ama olsun) Marvel oyunları seçelim dedik ama aralarından karar vermek hiç de kolay olmadı. Elbette sizin farklı favorileriniz olabilir, onları da yorumlarda paylaşırsanız seviniriz.

Marvel's Spider-Man

marvel1

PlayStation 4'ün geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan exclusive oyunları arasında en başarılı olanlardan biriydi Marvel's Spider-Man. Hatta ve hatta tüm zamanların en hızlı satan süper kahraman oyunlarından biri de oldu ve bu başarıyı da sonuna kadar hak ediyordu. Çok sayıda kostüm seçeneğine sahip olan oyunda (Infinity War ve Endgame'deki Iron Spider kostümü bunlardan yalnızca birisi) New York City'i bir baştan bir başa ağ atarak gezebilir, hatta Avengers Kulesini bile ziyaret edebilirsiniz.

LEGO Marvel's Avengers

marvel2

Aslında listeye LEGO Marvel Super Heroes 2'yi de alsak olurdu, o oyunda da Marvel evreninden sayısız karakteri kullanarak zaman yolculuğu yapabilen kötü adam Kang the Conqueror'a karşı çıkıyorduk. Hatta oyunda bebek Groot bile vardı :) Ama Endgame gazıyla seçtiğimiz oyun da Avengers oldu. Bu oyun resmen Infinity War'a kadar olan filmlerin bir özeti niteliğindeydi, ayrıca yine içinde Scarlet Witch'ten Quicksilver'a, Ultron'dan Winter Soldier'a, Falcon'dan Vision'a kadar etkileyici bir süper kahraman kadrosu mevcuttu.

Telltale’s Guardians of the Galaxy

marvel3

Telltale'in o kendine has hikaye anlatımı, akılda kalan müzikleri, Galaksi'nin Koruyucularının eğlenceli halleri ve elbette Groot bu oyunu özel hale getiren etmenlerden yalnızca birkaçı. Hele ki Endgame sonrasında kendinizi hüzünlü hissediyorsanız (sonuçta koskoca bir dönem kapandı diyebiliriz), bu oyun keyfinizi %100 geri getirecek. O ünlü 'karar verme' anlarını da unutmamak lazım hem.

The Incredible Hulk: Ultimate Destruction

marvel4

Biliyorum bu sefer çok geçmişe gittik, ta 2005 yılına döndük ama The Incredible Hulk: Ultimate Destruction'ın ne kadar eğlenceli olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu durum. Hazır iyice gaza gelmişken ortalığı yakıp yıkmak isteyebilirsiniz belki. Zaten oyunun isminden de belli, neredeyse her şeyi yıkabileceğiniz bu oyunda frene basmanıza gerek yok. Hulk olma fantezisini sonuna kadar yaşayıp stres atmak için bire bir.

Marvel: Ultimate Alliance 2

marvel5

Team Ninja'nın Nintendo Switch'e özel olarak geliştirmekte olduğu Marvel: Ultimate Alliance 3: The Black Order'ın çıkmasına daha çok var, yoksa listeye çoktan onu almış olurduk. Onun yerine 'bir sonraki en iyi şeyi', yani serinin ikinci oyununu seçtik haliyle.  Üzerinden neredeyse 10 yıl geçmiş olabilir, ama Infinity Saga'ya da 2008 yılındaki Iron Man'le başlamamış mıydık zaten? Alın size nostalji. Hem Secret War ve Civil War hikayelerini de işliyor, daha ne olsun? 30'un üzerinde oynanabilir karakter ve bir o kadar da ünlü düşman bu güzel Marvel oyununda sizi bekliyor.

YORUMLAR
MAVİSAKAL
10 Mayıs 2019 11:08

Ultimate Spider-Man oyunu da şahanedir.

NcZ
10 Mayıs 2019 09:08

Ultimate Alliance'ı bayağa merak ettim şimdi; inşallah Nintendo Switch'de oynamak da kısmet olur.

Parolamı Unuttum