Babylon’s Fall’dan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

“Combat 101”

Babylon’s Fall, Square Enix ve PlatinumGames gibi 2 firmanın oyunu olması nedeniyle dikkate alınması gereken oyunlardan birisi. Hakkında bazı çekinceler de yok değil. Hatta son tanıtım videolarından birisinin ardından yoğun eleştiri alınca, Square Enix, oyunun grafiklerinin geliştirileceğini açıklamak durumunda kalmıştı.

Artık geliştirme sürecinin sonuna gelindi; önümüzdeki hafta çıkış yapacak. Bunun öncesinde bir oynanış videosu eşliğinde oyuna dair bazı bilgiler paylaşıldı:

“Combat 101” adlı video, adından da anlaşılabileceği üzere oyunun çatışma kısımlarından bir kesit sunuyor. Videoda oyundaki mekaniklerden birisi ön plana çıkarılmış; karakterimiz iki elinde silah bulundururken bir yandan da özel gücünü (aslında karakterimizin Gideon Coffin’inin özel gücü de diyebiliriz) kullanarak 2 tane de spektral silah kullanabiliyor. Bu şekilde 4 silah kullanmanın mümkün olması, karakterimizin çatışmalarda izleyebileceği taktikleri de çeşitlendiriyor.

Bunun haricinde ilk sezon ile ilgili bazı bilgiler de paylaşılmış durumda. Yeni oyun modları, Molzamite adlı yeni bir fraksiyon, Labrys adlı yeni bir silah türü, yeni zırhlar, görevler, hikaye içerikleri ve yeni boss savaşları gelecek 25 Şubat – 31 Mart arasında sürecek bu sezonda. Bu arada Season 1 boyunca Premium Battle Pass’in bütün oyuncular için ücretsiz olacağı da belirtiliyor.

Paylaşılan son bilgi ise, bugün itibariyle PS4 ve PS5 demosunun erişime sunulacağı yönünde. Böylece oyun çıkmadan önce senaryo kısmında ilk göreve göz atabilir veya 4 oyunculu co-op modunu test edebilirsiniz.

Babylon’s Fall, 3 Mart itibariyle resmi çıkışını gerçekleştirecek; oyunun Digital Deluxe Edition versiyonunu alanlar ise, 28 Şubat’tan itibaren erken erişim sağlayabilecekler. Bakalım nasıl bir oyun olacak.

YORUMLAR
mokanalpa
26 Şubat 2022 15:04

Square enix in şu servis sistemine sinir oluyorum.bir türlü kayıt yapamıyorum kayıt yapsam oyuna giremiyorum kayıtta doğru dediği şifreyi oyuna girerken yanlış diyor ne saçmalıktır bu ff 14 e paraverip aldım bu saçmalıklar yğzğnden oynayamadım.

Parolamı Unuttum