Bahar Aylarında Epic Games Store'a Özel Yayınlanacak Oyunlar Açıklandı

EGS'nin exclusive atağı hız kesmiyor

Epic Games Store bahar aylarında çok sayıda 'exclusive' oyunla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Aşağıda isimlerini göreceğiniz tüm oyunlar ön siparişe açılmış durumda.

Tabii isterseniz EGS'nin yeni eklenen İstek Listesi özelliğini de kullanabilirsiniz :)

Dread Nautical

Rogue-like unsurlar ve sıra temelli taktiksel RYO özelliklere sahip Dread Nautical, sürükleyici oynanışı büyüleyici çizgi filmsel tonlarla birleştiriyor.

Control - Expansion 1 - The Foundation (26 Mart)

Yaşlı Ev'in köklerini araştırın ve Büro'nun bile bilmediği garip, bilinmeyen sırları keşfedin. The Foundation'ın kapıları açılıyor ama bazı şeyler saklı kalmalı.

Totally Reliable Delivery Service (1 Nisan)

Maksimum dört arkadaşınıza katılın ve interaktif bir sanal alan dünyasında işinizi bir an önce halledin. Teslimat yola çıktı, Totally Reliable Delivery Service garantisiyle!

Industries of Titan(14 Nisan)

Industries of Titan'da söz sahibi olmak için genişleyen bir endüstriyel şehir oluştur, güçlü fabrikalar tasarla ve diğer Great House sahipleriyle rekabete gir!

Diabotical

Renkli bir robot evreninde geçen ücretsiz, yüksek tempolu çok oyunculu bir Arena birincil şahıs nişancı oyunudur. Kendi Eggbot'unu oluştur ve 3 farklı oyun modu ve 9 haritada yapılan karşılaşmalarda topluluğa katıl.

Saturnalia

Bir Hayatta Kalma Korku Macera Oyunu: Bir dizi karakterle kadim ritüelin tenha bir köyünü keşfederek oyna. Bütün karakterlerini kaybettiğin her seferde köyün labirente benzeyen yolları değişir.

Sludge Life

SLUDGE LIFE, garip ahmaklarla dolu kirli bir adada geçen ve kokusu burnuna kadar gelen oldukça yoğun bir atmosfere sahip birinci şahıs / açık dünya / vandalizm oyunudur.

Among Trees

Kulubeni inşa et, ormanların derinliklerini keşfet ve bu muazzam hayatta kalma simülatöründe barışçıl bir şekilde yaşa. Hayatta kalmak için yemen, uyuman ve kendini sıcak tutman gerekecek.

Samurai Shodown

Efsanevi savaşçılar dünyanın kaderini belirlemek için savaşmak üzere geri dönüyorlar! Bu yepyeni oyun yüksek seviyede görseller ve oynanışa ek olarak Samurai Shodown'ın mirasına yaraşır mekanikler ve atmosferle bezendi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum