Batman Arkham Serisinin Yeni Oyunu Batman: Arkham Legacy Mi Olacak?

Tüm Bat-Family ile oynama şansımız olacak

WB Games Montreal, yeni Batman oyunu üzerinde çalıştığının ipuçlarını bir süredir veriyor. Resmi Twitter hesabı üzerinden bu gelişmeyi doğrulayan ekip, henüz oyun hakkında yeni detaylar paylaşmadı. Öte yandan herkesin ortak görüşü, oyunun Baykuşlar Loncası üzerine odaklanacağı yönünde.

Fakat bugün elimizde yeni iddialar bulunuyor. Daha önce paylaştığı sızıntılar ile tanılan "Sabi" isimli Twitter kullanıcısı, oyun hakkında ortaya yeni iddialar attı. Sabi'ye göre oyunun ismi Batman: Arkham Legacy olacak. Hatta yeni oyun içerisinde tüm Batman ailesini oynama fırsatı da bulacağız. Batman'in böylesine köklü bir örgüte karşı tüm ailesini kullanacak olması fikri kulağa çok absürt gelmiyor.


Sabi'nin yaptığı paylaşımlar yüzünden Nintendo'dan uyarı aldığı bile iddia ediliyor. Yani kendisinin güvenilir bir kaynak olduğunu söylemek mümkün. Bu bilgilerin şimdiye kadar duyduğumuz en önemli söylentiler olduğunu belirtelim. Yine de Arkham Legacy isminin bana biraz zorlama geldiğini söylemeden edemeyeceğim.

Yeni Batman oyununun Sony'nin State of Play etkinliğinde tanıtılacağı iddia edilmiş fakat beklentilerimiz boşa çıkmıştı. WB Games Montreal ekibi de atılan son Batman tweet'inden beri korkunç bir sessizliğe gömülmüş durumda. Görünüşe göre oyun hakkındaki yeni detayları öğrenebilmek için bir süre daha beklememiz gerekecek.

YORUMLAR
SevişenBoğa
23 Ekim 2019 10:43

Sinemada The Dark Knight Trilogy neyse, oyun dünyasında da Batman Arkham odur. ;)

Parolamı Unuttum