Batman Beyond, Remastered Versiyonuna Kavuşuyor

Hep oyunlar mı Remastered olacak?

Batman Beyond'un yaratıcıları San Diego Comic-Con'da düzenlenen panelde DC animasyon dizisinin bu Ekim ayında Remastered versiyonuna kavuşacağını açıkladı. Dizinin yenilenmiş hali Batman Beyond: The Complete Animated Series Limited Edition adı altında dijital olarak 15 Ekim, fiziksel olarak ise Blu-ray formatında 29 Ekim'de yayınlanacak.

Dizinin ilk sezonu ayrıca DC Universe abonelerine 23 Ağustos'tan itibaren sunulacak.

Batman: The Animated Series ve The New Batman Adventures'ın devamı olan Batman Beyond'un hikayesi 2019'da başlıyordu ve Bruce Wayne'nin Batman'likten emekli olduğunu görüyor ve sonra 20 yıllık bir zaman sıçramasıyla 2039 yılında Batman rolüne bürünen on altı yaşında Terry McGinnis'in maceralarını izlemeye başlıyorduk. Dizinin orijinali 52 bölümden oluşuyordu ve 1999 yılında yayınlanmaya başlayan Batman Beyond, 2001 yılında son bulmuştu.


Batman Beyond benim de gerçekten en sevdiğim çizgi dizilerden biriydi diyebilirim. Yaşı yetenler bilirler, Cine5 kanalında yayınlanmaya başlamıştı bizde de :)

Dizinin 52 bölümünden 41 tanesi tamamen, 11'i ise kısmen yenilenmiş (zaman içerisinde fazla zarar görmüş bu bölümler). Kısmen yenilenen bölümler Eyewitness, Final Cut, The Last Resort, Armory, Sneak Peek, The Eggbaby, Zeta, Plague, April Moon, Sentries of the Lost Cosmos ve Speak No Evil olarak açıklanmış.

IGN, animasyon dizisinin Remastered versiyonunu orijinaliyle karşılaştıran bir video hazırlamış, bunu da aşağıda izleyebilirsiniz.

Remastered versiyonunun dijital versiyon fiyatı 50$ olarak belirlenmiş, ama ileri dönemlerde animasyon dizinin tamamının DC Universe abonelerine sunulma ihtimalini yüksek görüyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum