Batman: Hush'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı

DC'nin en iyi olduğu alan

Her ne kadar beyaz perdede bekleneni veremese de DC, animasyon filmleriyle yıllardır bu sektöre damga vurmuş durumda. DC çatısı altından çıkan neredeyse tüm animasyon filmleri oldukça başarılı. Çizgi romanların epik hikayelerini, biraz düzenleyip harika bir şekilde karşımıza çıkaran DC'nin yeni filmi Batman: Hush'ın yeni fragmanı görücüye çıktı. 

Fragmanda Catwoman, Joker, Poison Ivy, Superman, Nightwing, Joker ve Harley Quinn gibi karakterleri görme şansına erişiyoruz. Bunların yanı sıra filmin asıl kötü adamı Hush'da oldukça güzel bir şekilde karşımıza çıkıyor. Çizgi romanı okuyanlar bilecektir, Hush'ın Batman Evreni içerisinde oldukça özel bir yeri vardır, Bruce Wayne/Batman sadece bir düşmanla değil, kendisiyle de savaş halinde... Jeph Loeb'in yazdığı ve Jim Lee'nin çizdiği çizgi roman serisinin, animasyon uyarlaması da oldukça güzel duruyor. Umarım DC, en iyi yaptığı işi bir kez daha tekrarlar ve bu şahane hikayeyi keyifle izleriz.

Justin Copeland'ın yönetmenliğini yaptığı ve seslendirmen kadrosunda Jason O'Mara, Jennifer Morrison, Jerry O'Connell, Rebecca Romijn, Rainn Wilson, Sean Maher, Bruce Thomas ve Stuart Allen gibi isimlerin bulunduğu Batman: Hush önümüzdeki yaz ayında DVD, Blu-ray ve dijital olarak piyasaya sunulacak. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum