Battlefield 2042, Puan Tablosunda Yenilenmeye Gidiyor

Oyuncular hala memnun değil

Electronic Arts, Battlefield Direct Communication Twitter hesabından yaptığı açıklamayla 3.3 güncellemesiyle birlikte oyundaki Puan Tablosunu yenileyeceğini duyurdu. Bu güncelleme gelecek ay içinde yayınlanacak ve tüm sunucudaki oyuncuların neler yaptıklarına dair bilgi verecek.

Battlefield 2042'nin yerin dibine sokulma sebeplerinden biri de puan tablosunun yetersizliğiydi. Şu anki puan tablosunun son derece yetersiz olması oyuncuların da büyük eleştirilerine hedef olmuştu. Maçta kendi ekibinizdeki ölüm, asist ve diriltme sayılarını görebiliyor olsanız da takımınızın dışındaki oyuncu bilgilerini alamıyordunuz. Bu daha önceki Battlefield oyunlarında olan bir özellikti, 2042'de olmaması zaten tuhaftı.

Bu yeni puan tablosu oyuncuların genele oranla ne durumda olduklarını görmelerine daha bir yardımcı olacak olsa da, paylaşılan test görseline gelen tepkilerin de çok olumlu olmadığını söylemek lazım.

Puan tablosunun karışıklığını eleştiren de var, Excel tablosuna benzediğini söyleyen de. EA bunun puan tablosunun son hali olmadığını, üzerinde çalışmaya devam ettiklerini belirtiyor.

YORUMLAR
cavegamer3530
20 Ocak 2022 14:23

3-4 gibi birşey yap işte aq okadar büyük firma bunu akıl edemiyormu daha detaylı harita koy grafikleri geliştir sınıf, silahözelleştrime gerçekçi kozmetik koy adamgibi bir gunplay koy birde saçma sapan futuristik şeyleri karıştırma peynir ekmek gibi satacak amk ama nerdeee vizyonsuz bu milyondolarlık firmalar açık betasını oynamıştım silah hissi çok kötüydü bir cacık olmaz bundan 

Parolamı Unuttum