Battlefield 6'dan İlk Görüntüler Sızdırıldı

Sonuna kocaman bir soru işareti koyalım

Bu yılın şimdiden en çok konuşulan oyunlarından biri olan Battlefield 6, sürekli yeni iddialar ile gündeme düşmeye devam ediyor. Bu kez elimizde, oyuna ait olduğu iddia edilen sızıntı görüntüler mevcut. Fakat kulağımıza çalınan yeni bilgiler, bu görseller ile sınırlı değil.

Aşağıda görebileceğiniz iki görselin Battlefield 6 içerisinden alındığı öne sürülüyor. İddialar, Tom Henderson isimli bir Twitter kullanıcısına ait. Fotoğrafların biri, bir savaş jeti içerisinden çekilmiş ve tahmin edildiği gibi modern bir savaş dünyasında olduğumuz direkt olarak anlaşılabiliyor.

Diğer görselde ise geniş bir sahile sahip bir adaya yapılan operasyonu görebiliyoruz. Bu fotoğraftaki asıl detay, uzakta görülebilen fırtına bulutları. Hatırlarsanız Battlefield V'te dinamik hava şartları zaman zaman haritalarda önemli rol oynuyordu. Fakat iddialara göre Battlefield 6'da bu durumun şiddeti artacak.

Oyuna olan merakımız günden güne artıyor. Bakalım Battlefield 6 hakkındaki ilk resmi görüntüler ne zaman elimize ulaşacak?

YORUMLAR
waltran
3 Mayıs 2021 16:37

wake island havası sezdim fotoğrafta ama değil. battlefield serisinde daha önce v22-osprey kullanmamıştık diye hatırlıyorum eğer yaparlarsa güzel bir deneyim olabilir.

Parolamı Unuttum