Bazı Spider-Man Hayranları Playstation’ı Boykot Etmek Niyetindeymiş

Şakadır herhalde, değil mi?

Son bir haftadır Spider-Man haberleri gündeme gelip duruyor. Sony ile Disney’in anlaşma sağlayamaması sonucunda Spider-Man’in Marvel Sinematik Evreni (MCU) dışında kaldığı haberini almıştık. Bunun ardından Tom Holland da Sony'nin Instagram hesabını takip etmeyi bırakmıştı. Öte yandan geçtiğimiz yıl PS4’e özel olarak çıkıp epey başarılı bir performans sergileyen Marvel’s Spider-Man’in yapımcısı Insomniac’ın SIE WWS bünyesine katılacağı haberi geldi. Marka adına hareketli günler diyebiliriz herhalde.

Lakin, bu hareketliliğin ilk kısmı, yani Sony-Disney anlaşmazlığı bazı Spider-Man hayranlarını hiç memnun etmemiş; farklı tepkiler vermeye başlamışlar. Sosyal medya paylaşımlarında Sony’yi boykot etmek için PS4’ünü satacağını açıklayanlar, Sony’yi Spider-Man’i öldürmekle suçlayıp artık PS4 kullanmayacağını ve Xbox alacağını söyleyenler…

İnanın bu tarz tepkileri anlamakta çok zorlanıyorum, hatta ne yapsam da bir anlam veremiyorum. Bir tek bana mı garip geliyor böyle tepkiler yoksa sizler de aynı derecede sorguluyor musunuz bu yazılanları? Bence bunlar birer şakadan ibaret olsa gerek, çünkü başka bir makul yorum bulamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekleriz.

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
25 Ağustos 2019 18:36

Asıl Spider-Man'i öldüren Disney. Sony'ye geçmesi çok daha iyi oldu.

MSelm
23 Ağustos 2019 23:34

Yav niye zor giriyoruz bu siteye, olmuyor böyle :/

maygreed123
23 Ağustos 2019 17:53

Ben bir scammerım, teşekkür ederim.

creepylord
maygreed123
23 Ağustos 2019 19:21

Aha scammer düştü

Decypher
creepylord
23 Ağustos 2019 19:23

Hayırlı uğurlu olsun :D


Parolamı Unuttum