Bethesda'dan Bir Indiana Jones Oyunu Geliyor!

İşte buna sürpriz denir

Akşamın sürprizi Bethesda'dan geldi sevgili Oyungezerler ve yepisyeni bir Indiana Jones oyunu duyuruldu! Üstelik bu oyunu Machine Games geliştirecek ve oyunun başında yapımcı olarak Todd Howard olacak.

Dün Star Wars oyunlarının Lucasfilm Games çatısı altında yayınlanacağı haberi geldiğinde keşke Star Wars ile sınırlı kalmasalar diye düşünmüştüm, demek ki başka bir şey dilesem olacakmış. Bu yeni oyunu Bethesda ile Lucasfilm Games işbirliğiyle geliştirilecek.

Yayınlanan ufak teaser videosundaki pasaportta Bethesda damgası dikkat çekiyor, daktilo Machine Games, kamerada ise Lucasfilm Games markaları var. John Williams'ın o ünlü Indiana Jones tema müziğinin ilk notalar eşliğindeki görüntülerde Indy'nin ünlü şapkasını ve altından çıkan yine bir o kadar ünlü kırbacını görüyoruz.

Bu yeni oyun muhtemelen Uncharted / Tomb Raider tarzı aksiyonun yüksek olduğu bir oyun olacaktır. Keşke günün birinde de yine Lucasfilm Games çatısı altında Fate of Atlantis veya Last Crusade gibi bir adventure oyunu da geliştirilse :)

Bundan sonra bu yeni oyun hakkındaki haberleri dikkatle takip edeceğiz. Bakalım Microsoft satın alımının ardından duyurulan bu ilk büyük oyun Xbox ve PC'ye özel olarak mı çıkacak, yoksa PlayStation ve Switch de konsol listesine dahil edilecek mi?

YORUMLAR
Wolflex
12 Ocak 2021 22:16

Kaç gündür diyorum ulan yapsanıza bir indiana jones oyunu. Böyle bir karakteri tekrar oyuna getirmekle Microsoft çok iyi bir hamle yaptı. 

Wolflex
12 Ocak 2021 22:16

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Kemal Karslı
12 Ocak 2021 19:53

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Parolamı Unuttum